18 Augustus 2016 - HARMAN introduceert vandaag de nieuwste toevoeging aan de AKG N-series, de AKG N40. De hoofdtelefoon reproduceert ieder detail van de originele muziek, van zeer heldere tonen tot diepe bassen. Precies zoals de muzikant bedoelde. Door de zorgvuldig geselecteerde dynamische drivers en gebalanceerde armature driver is de AKG N40 dé combinatie van vakmanschap en akoestische expertise.

AKG N40 EMEA

De Hi-Res Audio® AKG geluidsfilters maken het mogelijk om de hoofdtelefoon aan te passen aan de persoonlijke smaak van de luisteraar. Onder de persoonlijke opties vallen de versterkte bass, linear geluid en het boosten van de uitschieters in de muziek.

Het design en de hoogwaardige kwaliteit van de materialen, inclusief het roestvrije staal en de zacht rubberen topjes, maken de AKG N40 zeer comfortabel. Door het achter-het-oor design blijft hij goed op zijn plek.

De AKG N-series zijn zorgvuldig ontworpen met hoogwaardige materialen en een focus op comfortabele details. Alle hoofdtelefoons bieden technologie voor een superieure geluid- en gebruikerservaring.

Kenmerken:

  • Hoge resolutie audio
  • Combinatie van uitgebalanceerde armature driver en dynamische driver
  • Drie aanpasbare geluidsfilters
  • Hoogwaardige materialen, zoals roestvrij staal
  • Volledige set accessoires: twee kabels, waarvan één met en één zonder microfoon, opbergzak, vier verschillende oordopjes, oplader voor in het vliegtuig en reinigingsset.

 

Prijs en beschikbaarheid:
De AKG N40 is eind augustus beschikbaar in de kleur zilver voor een adviesverkoopprijs van €399,-

Bezoek de website voor voor informatie.