IFA 2019, BERLIJN – 05 SEPTEMBER 2019 – 360° JBL geluid. Een fantastische lichtshow. Met de Pulse 4 van JBL zorg jij voor een goede sfeer, of je nu wilt feesten of chillen. Van woonkamer tot strandfeest (en alles daartussenin), de nieuwe JBL Pulse 4 staat voor je klaar.

Met LED-verlichting in de volle rondte worden je favoriete tracks overal van de benodigde sfeer voorzien. Zelfs in het zwembad dankzij het IPX7 waterproof ontwerp. De discoshow is via de JBL Connect-app naar eigen smaak in te vullen. Kies of scan met je camera de kleuren en effecten die bij de gewenste sfeer passen. Relax met kalmerende pasteltinten en klassieke chill-out vibes of zet het vuurtje aan met de oranje vlammen. Jij vraagt, de Pulse draait.

Verbind tot maximaal 2 smartphones of tablets om de muziek tussen vrienden af te wisselen. Met 12 uur afspeeltijd kan de Pulse 4 elke rave aan. Met de PartyBoost-functie in de JBL Connect-app kun je helemaal los gaan door een draadloze verbinding tot stand te brengen met wel 100 JBL PartyBoost luidsprekers.

Met hun opvallende vormgeving zijn de JBL Pulse luidsprekers populair over de hele wereld. We wilden ze echter nóg beter maken en toch trouw blijven aan onze waarden. De JBL Pulse 4 is uniek. Dankzij geavanceerde technologie bieden we onze klanten het perfecte instrument om zichzelf en hun individualiteit te laten zien en horen. We hebben de complete lichtshow geïntroduceerd voor het maximale geluidseffect,’ zegt Dave Rogers, President van HARMAN Lifestyle Audio.

De JBL Pulse 4 is verkrijgbaar in het wit en zwart voor €229.

JBL Pulse 4 kenmerken

  • Draadloos via Bluetooth® streamen: Verbind draadloos tot 2 smartphones of tablets met de luidspreker.
  • Speeltijd: Met Pulse 4 geniet je van wel 12 uur party time met een volle accu en laad je de luidspreker op via USB-C
  • IPX7 waterbestendig: perfect voor een stranddag of een goede zangsessie onder de douche
  • PartyBoost: maximaal feesten door draadloos te koppelen met wel 100 JBL PartyBoost compatible luidsprekers
  • Lichtshow: verbind je led lichtshow met andere Pulse 4 luidsprekers in de buurt: houd je luidspreker ernaast en schud ermee om te synchroniseren
  • De instelbare 360° lichtshow zorgt voor een fantastische sfeer door tracks visueel te ondersteunen te bedienen met de JBL Connect-app

 

Volg HARMAN online

 

WIJ ZIJN JBL

Met onze kenmerkende JBL sound willen we mensen niet alleen muziek laten luisteren, maar ook laten beleven. Het geluid van JBL geeft energie en maakt ieder moment nèt wat meer epic. Al ruim 70 jaar zijn we dé keus voor artiesten, geluidstechnici en muziekliefhebbers van over de hele wereld. Van operahuizen tot in-car-stereo's en draadloze bluetooth luidsprekers - waar mensen ook muziek willen voelen, wij zijn er, en zorgen altijd voor dat beetje extra.

 

OVER HARMAN

HARMAN (www.harman.com) ontwerpt en produceert connected producten en oplossingen voor consumenten, automotive en bedrijven wereldwijd, waaronder audio, visuele en infotainment systemen, bedrijfsoplossingen en software-services. Met premium merken als AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon® Mark Levinson® en Revel® is HARMAN populair onder audio liefhebbers van verschillende generaties en ondersteunt bovendien professionele artiesten en de omgeving waarin zij optreden. HARMAN is ook leider op het gebied van een technologie- en geïntegreerde service oplossingen voor automotive, mobile, telecommunicatie en bedrijven. Meer dan 50 miljoen auto’s op de weg zijn voorzien van HARMAN audio en infotainment systemen. De softwareoplossingen van HARMAN ondersteunen miljarden mobiele apparaten en systemen die zijn verbonden, geïntegreerd, gepersonaliseerd, adaptief en veilig op alle platformen. Op het werk, thuis en in de auto. HARMAN heeft 30.000 werknemers in Amerika, Europa en Azië. In maart 2017 werd HARMAN volledig overgenomen door Samsung Electronics Co., Ltd.