IFA 2018, BERLIJN – 30 AUGUSTUS, 2018 – Van de huiskamer tot aan het zwembad en alles wat daartussen zit, JBL's nieuwste krachtige party speakers maken van elke locatie een dansvloer. Bring it on!

 

JBL Charge 4

Maak je klaar voor een speaker die je de ultieme muziekervaring geeft. JBL lanceert de nieuwste Charge speaker. Volledig waterproof, met 20 uur afspeeltijd. Telefoon leeg? Geen probleem. Met de Charge laad je die snel op. De JBL Charge 4 (€179) is vanaf oktober verkrijgbaar in tien verschillende kleuren: Desert Sand, Mustard Yellow, Dusty Pink, Grey Stone, River Teal, Fiesta Red, Ocean Blue, Midnight Black, Steel White en Forest Green.

 • Evenveel uithoudingsvermogen als jij: alles in één oplader, zelfs voor je telefoon of tablet, via USB (dankzij de ingebouwde Li-ion batterij die het volhoudt tot wel 20 uur speeltijd)
 • Draadloos: koppel twee Bluetooth devices tegelijkertijd
 • IPX7 waterproof: perfect voor een stranddag of een goede zangsessie onder de douche
 • JBL Connect+: koppel meer dan 100 JBL Connect+ luidsprekers draadloos aan elkaar

JBL PartyBox 200 & 300

Door de combinatie van een stevige high energy sound met lichteffecten geef je met de PartyBox 200 & 300 de beste feestjes. Plug je microfoon of gitaar in en het podium is van jou. Of stream je favoriete party-playlist via Bluetooth of een USB stick. Voor een nog indrukwekkender geluid koppel je twee PartyBox-luidsprekers draadloos aan elkaar via de True Wireless Stereo (TWS)-functie of via de RCA-uitgang. Zowel de PartyBox 200 (€379, inclusief batterij) als de PartyBox 300 (€449, inclusief batterij) zijn vanaf oktober verkrijgbaar. Trommel al je vrienden dus vast op voor the party of the year..

 • Kenmerkende JBL Sound – Thuis of op een feestje, geniet overal van audio-ervaring
 • Lichteffecten - Voor elke stemming is er een lichtmodus: Meter-, Pulse- en Party
 • Draagbaar en met oplaadbare batterij– Sluit de PartyBox aan op een 12V DC bron of gebruik de ingebouwde 10.000 mAh batterij voor 18 uur speeltijd (alleen voor de PartyBox 300)
 • Microfoon en gitaar ingangen – Plug je microfoon of gitaar in en pak het podium
 • Draadloze Bluetooth Streaming – Draadloos hoge kwaliteit muziek streamen vanaf je smartphone of tablet
 • USB playback – Zet je favoriete afspeellijst vooraf klaar en speel af via een USB stick
 • TWS en RCA – Verbindt luidsprekers draadloos via TWS (True Wireless Stereo via Bluetooth-verbinding met maximaal 2 party speakers) of via de RCA-uitgangen

JBL JRPOP

De JBL JRPOP is JBL’s eerste kindvriendelijke Bluetooth-luidspreker. Kinderen kunnen tijdens het luisteren van hun favoriete liedjes genieten van de lichteffecten. Ze maken makkelijk hun eigen ontwerp met de stickers die erbij zitten. De JBL JRPOP kan tegen een stootje en is daarom de ideale speaker voor de jonge muziekliefhebber. De JBL JRPOP is verkrijgbaar voor €34,99 in verschillende knalkleuren.

 • Gemaakt voor de kleine handjes: kan tegen een stootje dankzij de robuuste materialen en stoffen band
 • IPX7 waterproof: kan mee op elk avontuur en gemakkelijk worden schoongemaakt
 • Ingebouwde oplaadbare Li-ion batterij: vermaakt kinderen tot 5 uur op een volle batterij
 • Draadloos: mogelijkheid om twee Bluetooth apparaten tegelijkertijd te verbinden
 • Personaliseer: met de bijgeleverde stickers
 • Super coole lichteffecten: licht op wanneer de muziek wordt afgespeeld

— Achtergrondinformatie —

WIJ ZIJN JBL

Met onze kenmerkende JBL sound willen we mensen niet alleen muziek laten luisteren, maar ook laten beleven. Het geluid van JBL geeft energie en maakt ieder moment nèt wat meer epic. Al zeventig jaar zijn we dé keus voor artiesten, geluidstechnici en muziekliefhebbers van over de hele wereld. Van operahuizen tot in-car-stereo's en draadloze bluetooth luidsprekers - waar mensen ook muziek willen voelen, wij zijn er, en zorgen altijd voor dat beetje extra.

Over HARMAN

HARMAN (www.harman.com) ontwerpt en produceert connected producten en oplossingen voor consumenten, automotive en bedrijven wereldwijd, waaronder audio, visuele en infotainment systemen, bedrijfsoplossingen en software-services. Met premium merken als AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon® Mark Levinson® en Revel® is HARMAN populair onder audioliefhebbers van verschillende generaties en ondersteunt bovendien professionele artiesten en de omgeving waarin zij optreden. HARMAN is ook leider op het gebied van een technologie- en geïntegreerde service oplossingen voor automotive, mobile, telecommunicatie en bedrijven. Meer dan 50 miljoen auto’s op de weg zijn voorzien van HARMAN audio en infotainment systemen. De softwareoplossingen van HARMAN ondersteunen miljarden mobiele apparaten en systemen die zijn verbonden, geïntegreerd, gepersonaliseerd, adaptief en veilig op alle platformen. Op het werk, thuis en in de auto. HARMAN heeft 30.000 werknemers in Amerika, Europa en Azië. In maart 2017 werd HARMAN volledig overgenomen door Samsung Electronics Co., Ltd.