IFA 2018, BERLIN – 30. august, 2018 Fra legeværelset til poolkanten, og alt derimellem, forvandler JBLs nye kraftfulde festhøjttalere sine omgivelser til et dansegulv.

 

JBL Charge 4

Vil du have en ultimativ musikoplevelse? Så er den næste generation af JBL Charge-serien det helt rigtige valg for dig. JBL Charge 4 giver brugeren en vandtæt transportabel højttaler med helt op til 20 timers afspilningstid og mulighed for at oplade sin telefon. JBL Charge 4 er tilgængelig fra oktober til en pris af DKr. 1.399,- og fås i hele 10 forskellige farver: Desert Sand, Mostard Yellow, Dusty Pink, Gray Stone, River Teal, Fiesta Red, Ocean Blue, Midnight Black, Steel White og Forest Green.

 • Det indbyggede genopladelige Li-ion-batteri sikrer op til 20 timers spilletid.
 • Mulighed for at oplade din smartphone og tablets via USB
 • 100 % trådløs og mulighed for at tilslutte to afspillere på samme tid via Bluetooth
 • IPX7-vandtæt: Ideel til strandture og sang i badet
 • JBL Connect+: Mulighed for tilslutning af mere end 100 JBL Connect-kompatible højttalere

JBL PartyBox 200 & 300
PartyBox 200 og 300 kombinerer en dramatisk lyd med levende lyseffekter for at skabe en uforglemmelig fest. Tilslut en mikrofon eller guitar og tag festlighederne til nye højder eller afspil din yndlingsmusik via Bluetooth eller et USB-stik. Ønskes et endnu højere lydniveau, kan man trådløst forbinde to PartyBox-højttalere via True Wireless Stereo (TWS)-funktionen til den samme afspiller eller tilslutte afspilleren via den ekstra phono indgang. PartyBox 200 og 300 er tilgængelige fra oktober til priser på henholdsvis DKr. 2.799,- og DKr. 3.499,-

 • JBL live-sound
 • 3 forskellige lysindstillinger - Meter, Pulse og Party mode
 • Transportabel med genopladeligt batteri - Tilslut til en 12V DC-source eller anvend det indbyggede 10.000mAh batteri for op til 18 timers spilletid (kun til PartyBox 300)
 • Mulighed for at tilslutte en mikrofon eller guitar
 • Afspil trådløst gennem Bluetooth eller tilslut USB-stik
 • TWS og RCA - Tilslut kompatible højttalere trådløst via TWS (True Wireless Stereo med Bluetooth-forbindelse op til to festhøjttalere) eller via phono indgangen

JBL JRPOP

Med en farverig debut til JBLs JR-serie, er JRPOP JBLs første ultra transportable, børnevenlige Bluetooth-højtaler. Med sit solide design, for ekstra holdbarhed, og sine spændende lyseffekter, er JBL JRPOP optimal til at afspille børnenes beats på legepladsen eller i legeværelset. Med en børnesikker holdbarhed vil JBL JRPOP være en populær tilføjelse til enhver musikglad familie.
JBL JRPOP koster DKr. 279,- og kommer i en lang række spændende farver.

 • Skabt til små hænder: Robust med robuste materialer
 • IPX5 stænksikker
 • Indbygget genopladeligt Li-ion batteri med op til 5 timers spilletid på en enkelt opladning
 • Trådløs med mulighed for at tilslutte to afspillere på samme tid via Bluetooth
 • Personliggør højttaleren: Leveres med en række sjove klistermærker
 • Fede lyseffekter der kommer til syne, når musikken afspilles

 

OM JBL

JBL skaber den fantastiske lyd, der skaber livets mest største øjeblikke. Fra ikoniske begivenheder som Woodstock og koncerter i Madison Square Garden, til kampe på Yankee Stadium og weekendvejsrejser, hæver JBL lytternes oplevelser med prisbelønnet lyd, der lader dem få det bedste ud af hvert øjeblik. Med faglige anbefalinger og over 70 år med branchens førende innovation, er JBL autoriteten inden for teknisk overlegen lyd.

Om HARMAN

HARMAN (harman.com) designer og udvikler internetforbundne produkter og løsninger til bilproducenter, forbrugere og virksomheder på verdensplan. Disse inkluderer connected car systemer, AV-produkter, automationsløsninger til virksomheder samt softwareservices. Med førende brands såsom AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon®, Mark Levinson® og Revel® er HARMAN foretrukket blandt audiofiler, musikere og på de spillesteder, hvor de optræder verden over. Flere end 50 millioner biler er i dag udstyret med HARMANs lyd- og connected car-systemer. Virksomhedens softwareløsninger driver milliarder af mobile enheder og systemer, der er internetforbundne, integrerede og sikre på tværs af alle platforme; fra arbejdspladsen og hjemmet til bilen og mobiltelefonen. HARMAN har cirka 30.000 medarbejdere i Nord-, Syd- og Centralamerika, Europa og Asien. I marts 2017 blev HARMAN et helt ejet datterselskab af Samsung Electronics.