IFA 2018, Berlin – 30. august, 2018 – Med lanceringen af Enchant Soundbar-serien præsenterer Harman Kardon en banebrydende måde at lytte til surround-sound på uden behov for ekstra højttalere eller andet udstyr. Soundbars er i stigende grad blevet en integreret del af den moderne forbrugers hjemmebiograf, livsstil og præferencer. Harman Kardon Enchant-produktserien er udviklet med fokus på den kvalitetsbevidste forbruger der ikke går på kompromis med hverken lydoplevelse eller design.

 

Harman Kardons patenterede MuliBeam-teknologi anvender en digital algoritme (DSP), der gør det muligt for Enchant soundbaren at levere en surround-oplevelse uden brug af ekstra højttalere. DSP-teknologien former lyden på en måde, så surround effekterne afspilles via højttalerenheder placeret i soundbarens sider. Det skaber et lydmønster, der reflekteres via alle rummets vægge, hvilket resulterer i den unikke surround sound oplevelse.

Den nye Automatic MultiBeam Callibration (AMC) justerer trådløst lyden til et rums unikke dimensioner. Enchant soundbar er tilgængelige i 2 versioner; en udstyret med 13 lydkanaler og en med 8. Det sikrer, at højttalerne kan matche ethvert TV’s kompatibilitetsbehov. Desuden er det muligt at tilkoble en ekstra Enchant trådløs subwoofer, så basgengivelsen forbedres yderligere.

”Enchant-produktserien repræsenterer et klart gennembrud for de forbrugere, der ønsker sofistikeret teknologi kombineret med fantastisk surround sound - uden brug af ekstra udstyr eller kabler,” siger Michael Mauser, President, Lifestyle Audio hos HARMAN. ”Forbrugere kan nyde en unik lydoplevelse kombineret med et spektakulært Harman Kardon-design.”

Enchant 1300 og Enchant 800 har begge en slank silhuet, med ekstra diskantenheder i siderne, hvilket muliggør den unikke surround-sound oplevelse. Enchants unikke teknologi gør det muligt, for en soundbar at levere en dyb, indholdsrig bas uden brug af subwoofer – uanset om man ser film, spiller spil eller lytter til musik. Enchant-soundbarserien kommer i to udgaver og er designet til at komplementere fladskærms TV i enhver størrelse og løfter dermed underholdningen til et nyt niveau, uden at gå på kompromis med Harman Kardons høje designstandard.

Chromecast-funktionalitet er også indbygget i begge udgaver. Det muliggør streaming af mere end 300 forskellige streamingservices i HD kvalitet og at Enchant Soundbars kan forbindes med Chromecast-kompatible højttalere, for unik multirums oplevelse.

 

HARMAN KARDON ENCHANT

Product Features

Product

1300

800

SUBWOOFER

Pris

DKr. 7.499,-

DKr. 4.999,-

DKr. 4.999,-

MultiBeam

Yes

Yes

N/A

WiFi/BT

Yes/Yes

Yes/Yes

N/A

HDMI Inputs

3

1

0

Max Power

240W

180W

400W

Mål

44” x 2.6” x 4.9”

33.8” x 2.6” x 4.9”

11.7” x 15.7” x 11.7”

Lyd kanaler

13

8

1

Tilgængelighed

Harman Kardon Enchant vil være tilgængelig via www.harmankardon.com og udvalgte forhandlere i starten af efteråret, 2018.

Follow HARMAN online

 

Om HARMAN

HARMAN (harman.com) designer og udvikler internetforbundne produkter og løsninger til bilproducenter, forbrugere og virksomheder på verdensplan. Disse inkluderer connected car systemer, AV-produkter, automationsløsninger til virksomheder samt softwareservices. Med førende brands såsom AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon®, Mark Levinson® og Revel® er HARMAN foretrukket blandt audiofiler, musikere og på de spillesteder, hvor de optræder verden over. Flere end 50 millioner biler er i dag udstyret med HARMANs lyd- og connected car-systemer. Virksomhedens softwareløsninger driver milliarder af mobile enheder og systemer, der er internetforbundne, integrerede og sikre på tværs af alle platforme; fra arbejdspladsen og hjemmet til bilen og mobiltelefonen. HARMAN har cirka 30.000 medarbejdere i Nord-, Syd- og Centralamerika, Europa og Asien. I marts 2017 blev HARMAN et helt ejet datterselskab af Samsung Electronics CO., Ltd.