IFA 2016, BERLIJN – HARMAN International Industries, Incorporated (NYSE:HAR), het toonaangevende connected technologie bedrijf voor de automotive-, consumenten- en zakelijke audiomarkt, introduceert vandaag op IFA de Harman Kardon Omni+. Dit Wi-Fi gestuurde multiroom systeem is ontworpen van binnenuit, wat ervoor zorgt dat er kristalhelder geluid wordt geproduceerd.

Het is mogelijk om muziek af te spelen vanaf Spotify en Google Cast, direct naar de speakers, terwijl de Link-knop moeiteloos verbindt met de andere speakers in huis. De geoptimaliseerde controller-app maakt het makkelijker dan ooit om het systeem op te zetten en te gebruiken.

Toegang tot alle muziek
De Harman Kardon Omni+ biedt ruimte voor veel verschillende apps, zoals Spotify Connect, Google Cast, Deezer, Qobuz en Tidal. Deze apps zijn een toevoeging op de content die geplaatst kan worden in de Harman Kardon Controller app. Met Google Cast wordt nog eens toegang geboden tot honderden andere streaming apps, zoals Google Play Music, Pandora, TuneIn Radio en bijvoorbeeld Rhapsody.

Gemakkelijk te installeren, gemakkelijk in gebruik
De Omni+ is zeer gemakkelijk te installeren, dus er kan gelijk van de muziek worden genoten. De nieuwe Harman Kardon Controller app heeft een volledige restyling gehad. Met de nieuwe ‘partymodus’ is het mogelijk om muziek door het hele huis af te spelen.

HD geluid
De Harman Kardon Omni+ biedt HD muziek (24-bit/192kHz) voor een superieur, helder geluid. Beter dan bijvoorbeeld een CD. De Omni+ biedt consumenten een snellere, betere verbinding met een minder kans op onderbrekingen.

De complete installatie

De lijn bestaat uit de Omni10+, de Omni 20+ en de draagbare Omni 50+. De Omni 50+ is IPX5 waterproof en is daarmee geschikt voor buitengebruik. In de lente van 2017 wordt de lijn uitgebreid met een complete soundbar, de Omni+ Bar en de HD draadloze adapter, de Omni Adapt+. De nieuwe Omni+ producten zijn volledig samen te gebruiken met de eerste Omni-generatie.

De Harman Kardon Omni+ is uniek in de HD geluidskwaliteit, veelzijdigheid en functionaliteit” aldus Bas van de Rijt, Marketing Manager bij Harman Consumer Nederland.

De Harman Kardon Omni+ kenmerken:

 

Beschikbaarheid en prijs

De Harman Kardon Omni 10+, Omni 20+ and Omni 50+ zijn in de herfst van 2016 beschikbaar. De Omni Bar+ en Omni Adapt+ zijn beschikbaar vanaf de lente van 2017.

Bekijk hier de IFA newsroom van HARMAN voor meer informatie, beeldmateriaal en overige producten.