IFA 2016, BERLIN - HARMAN International Industries, Incorporated (NYSE:HAR), som designer og udvikler forbundne produkter og løsninger til bilproducenter, forbrugere og virksomheder på verdensplan, lancerer nu næste generation af Harman Kardon Omni+. Omni+ er et Wi-Fi-baseret multirums-lydsystem i HD-kvalitet i elegant design, som leverer en dynamisk lydoplevelse i Hi-Definition til ethvert rum.

Brugere kan afspille musik fra deres favorit apps, såsom Spotify eller Google Cast, direkte gennem højttaleren, og for at spille samme musik i flere af hjemmets rum kan Omni+-højttalere let forbindes til hinanden med bare et enkelt klik. Med appen Harman Kardon Controller er det nemmere end nogensinde at sætte systemet op og streame musik.

Harman Kardon Omni+ er spækket med et væld af streaming-tjenester herunder Spotify Connect, Google Cast, Deezer, Qobuz og Tidal. Herudover får brugeren adgang til lokalt lagret indhold på mobilen eller tabletten gennem Harman Kardon Controller App. Med Google Cast for Audio er der adgang til hundredvis af streaming-tjenester, herunder Google Play Musik, Pandora, TuneIn Radio, Rhapsody og mange flere. Således kan brugerne lytte til, hvad de vil, på hvilken måde de vil – alt sammen i HD-kvalitet.

Det er nemt og hurtigt at sætte Omni+ op, og Apple WAC indgår i købet, så brugere kan bruge mindre tid på at konfigurere deres system og mere tid på at nyde Harman Kardons fantastiske lyd. Alle produkter understøtter også Bluetooth og har ekstra lydindgange, som kan forbindes til enhver Omni højttaler i hjemmet. Den nye, opdaterede Harman Kardon Controller App er tilgængelig til både iOS og Android og giver en væsentligt optimeret brugerflade, som forenkler både opsætningen af ​​systemet og streaming af musik. Med denne app kan højttalere styres separat eller gruppere forskellige rum sammen. I eksempelvis Party Mode afspilles den samme musik i hele hjemmet.

Harman Kardon Omni+ tilbyder ægte HD-lyd (24-bit / 192kHz), som giver brugeren en enestående lydoplevelse med klare og detaljerede nuancer. Med understøttelse af 802.11ac 2.4G og 5 GHz højhastighedsnetværk tilbyder Omni + en hurtigere forbindelse med højere kvalitet, mere stabilitet og mindre risiko for forstyrrelser.

Produktserien består af Omni 10+, Omni 20+ og den bærbare højttaler Omni 50+. Omni50+ er vandafvisende og er derfor ideel til udendørsbrug. Det er enkelt for musikelskere at starte med en OMNI+ højttaler og derefter tilføje flere enheder for at kunne streame musik i alle hjemmets rum. I foråret 2017 vil serien blive udbygget med yderligere to produkter - en kompakt soundbar (Omni Bar+) og en trådløs HD-adapter (Omni Adapt+). De nye Omni+ produkter er kompatible med den første generation af Omni-produkter, så brugerne kan opgradere og forbinde deres nye Omni+ højttalere med tidligere Omni-højttalere.

  • Harman Kardon Omni+ er unik takket være HD-lyd, alsidighed og funktionalitet, siger Michael Mauser, EVP HARMAN og President of Lifestyle Division hos HARMAN. Brugerne vil streame indhold fra flere forskellige tjenester, styre sine højttalere fra telefonen eller tabletten og ønsker et system, som opfylder alle deres behov. Uanset om de vil have én højttaler eller fem, er det præcis, hvad dette lydsystem fra Harman Kardon tilbyder.

Harman Kardon Omni+

 

Tilgængelighed

Harman Kardon Omni 10+, Omni 20+ og Omni 50+ lanceres til efteråret 2016 på www.harmankardon.dk/. Omni Bar+ og Omni Adapt+ lanceres i foråret 2017.