Onyx Mini

Harman Kardon ONYX MINI förenar överlägset ljud och modern design

Harman Kardons ONYX MINI är en Bluetooth-högtalare med kraftfullt ljud i lyxförpackning

IFA 2016, BERLINHARMAN International Industries, Incorporated (NYSE:HAR), som designar och utvecklar uppkopplade produkter och lösningar till biltillverkare, konsumenter och företag världen över, tillkännagav idag lanseringen av Harman Kardon ONYX MINI på IFA-mässan 2016. ONYX MINI är en sofistikerad trådlös Bluetooth-högtalare, framtagen för musikentusiaster som önskar elegant design och kraftfullt ljud.

Onyx Mini

ONYX MINI har flera smarta funktioner och är skapad i förstklassigt material med Harman Kardons ikoniska ljud och lyxiga design. Trots sin kompakta silhuett ger den en stor ljudbild och är den perfekta inredningsdetaljen i det moderna hemmet.

Högtalaren är utrustad med Dual Sound och kan kopplas ihop trådlöst med andra högtalare från Harman Kardon för att skapa en större ljudbild. Den tio timmar långa batteritiden gör att användarna kan njuta av sina favoritlåtar från morgon till kväll. Då och då kan även vännerna få välja låt eftersom det är möjligt att ansluta upp till tre mobila enheter samtidigt. Dessutom passar ONYX MINI perfekt för telefon och konferenssamtal tack vare den inbyggda mikrofonen med funktioner som eko- och brusreducering.

Harman Kardon Onyx Mini

Pris och tillgänglighet

Harman Kardon ONYX MINI finns tillgänglig i färgerna svart, vit, burgundy, blå och grå från och med oktober 2016.


Annemiek Heuvelmans-Driessen
Sr. Manager Public Relations & Brand Communication EMEA
HARMAN Lifestyle Audio
Annemiek.Heuvelmans-Driessen@harman.com