IFA 2016, BERLIJNHARMAN International Industries, Incorporated (NYSE:HAR), het toonaangevende connected technologie bedrijf voor de automotive-, consumenten- en zakelijke audiomarkt, introduceert vandaag op IFA de Harman Kardon ONYX MINI. Een draadloze Bluetooth-speaker, speciaal ontworpen voor muziekliefhebbers die het beste eisen op het gebied van strak design en robuuste akoestiek.

De ONYX MINI is draadloos te verbinden met een andere Harman Kardon Dual Sound luidsprekers, zodat het geluid kan worden verdubbeld. En dat op een batterij die 10 uur meegaat. Door de ingebouwde microfoon en echo- en ruisonderdrukking is het mogelijk om kraakheldere telefoongesprekken en conference calls te houden.

Onyx Mini

“We zijn verheugd om de nieuwste Harman Kardon-luidspreker aan te kondigen. Met zijn iconische stijl is de draadloze ONYX MINI een perfecte aanvulling op elke kamer in de moderne woning.” Aldus Bas van de Rijt, Marketing Manager bij Harman Consumer Nederland.

Harman Kardon ONYX MINI kenmerken:

  • Wireless Bluetooth Streaming. Mogelijk om tot 3 apparaten tegelijk aan te sluiten.
  • Oplaadbare batterij met 10 uur speeltijd
  • Wireless Dual Sound: verbind twee Harman Kardon Wireless Dual Sound-speakers om uw muziekervaring te vergroten
  • Microfoon Conferentiesysteem: HARMAN echo- en ruisonderdrukking zorgt voor kristalheldere conference calls.

Prijs en Beschikbaarheid

De Harman Kardon ONYX MINI is vanaf oktober 2016 beschikbaar voor de adviesverkoopprijs van €149,- in de kleuren zwart, wit, grijs, bordeaux en blauw.

Bekijk hier de IFA newsroom van HARMAN voor meer informatie, beeldmateriaal en overige producten.