IFA 2016, BERLIJN – HARMAN International Industries, Incorporated (NYSE:HAR), het toonaangevende connected technologie bedrijf voor de automotive-, consumenten- en zakelijke audiomarkt, introduceert vandaag op IFA de Harman Kardon SB 20, een moderne en compacte soundbar die je kijkbeleving afmaken.

De Harman Kardon SB 20 levert een volledige virtual surround ervaring door de Harman Display Surround modus. En dat zonder extra speakers nodig te hebben. De draadloze subwoofer heeft een krachtige bas en een slank design. De geïntegreerde Harman Volume feature zorgt ervoor dat elk kanaal en elke commercial op hetzelfde geluidniveau blijft. Dus geen plotselinge uitschieters meer.

HK SB20

 

“Met de SB 20 wordt het geluid van je TV en films flink verbetert. Hiermee maken we het mogelijk om hoge kwaliteit audio thuis te beluisteren” Aldus Bas van de Rijt, Marketing Manager bij Harman Consumer Nederland.


De soundbar is gemakkelijk aan te sluiten met een plug-and-play HDMI kabel. In deze kabel zit Audio Return Channel (ARC), waardoor je televisie en soundbar via dezelfde kabel kunnen worden aangesloten. Ook geluid van games, smartphones en tablets worden draadloos gestreamd via Bluetooth.

Prijs en beschikbaarheid

De Harman Kardon SB 20 is in het najaar van 2016 beschikbaar voor de adviesverkoopprijs van €379,-.

Bekijk hier de IFA newsroom van HARMAN voor meer informatie, beeldmateriaal en overige producten.