IFA 2016, BERLINHARMAN International Industries, Incorporated (NYSE:HAR), som designar och utvecklar uppkopplade produkter och lösningar till biltillverkare, konsumenter och företag världen över, presenterade idag sin nya moderna soundbar Harman Kardon SB 20 som ger ett fantastiskt ljud till hemmets underhållningssystem. 

Harman Display Surround ger Harman Kardon SB 20 ett ljud till hemmet att likna med en biografupplevelse, utan att behöva koppla in extra högtalare eller långa sladdar. Denna kraftfulla soundbar är en elegant lösning som kompletterar alla moderna hem och den trådlösa subwoofern bidrar med kraftfull bas som ger liv åt framtidens hemmabiosystem.

Den integrerade Harman Volume-funktionen håller volymen på samma nivå när användaren zappar mellan kanaler eller när TV-programmet bryts för reklam. Plötsliga förändringar i volymen är äntligen ett minne blott.

  • HK SB20
    Genom att ansluta en SB 20 till din TV förbättras upplevelsen av film, musik och spel avsevärt, säger Robb Mason, Senior Director, Connected Home BU, HARMAN. Med Harman Kardon SB 20 har vi skapat en lösning för hemmet som levererar ett högkvalitativt ljud till hemmets underhållning.

Soundbaren ansluts till TVn via enkel med HDMI-kabel (ARC) och skickar TV-ljudet till soundbaren genom samma kabel. Musik och ljud från mobila enheter strömmas trådlöst via Bluetooth. SB 20 är också utrustad med optiska och analoga ljudingångar för att kunna ansluta till äldre spelkonsoler.

Pris och tillgänglighet

Harman Kardon SB 20 finns tillgänglig från hösten 2016 till rekommenderat pris 3 800 SEK.