København - 30. august 2018 - HARMAN International, som er et datterselskab af Samsung Electronics Co., har vundet 53 produktdesign- og teknologipriser i 2018, det betyder, at virksomheden på bare seks år har vundet mere end 300 priser med 190 forskellige produkter.

 

Det hidtil usete antal priser er vundet på grund af HARMANs ekstraordinære tilgang til design og teknologi, der problemfrit kombinerer den nyeste teknologi med fremragende kvalitet og æstetik. Velrenommerede brands såsom JBL, Harman Kardon og AKG har alle vundet anerkendelse for produkter i forskellige prisklasser og kategorier, herunder connected home, stemmestyrede højttalere, hovedtelefoner og udendørshøjttalere.

"Det rekordhøje antal af priser, 53 design- og teknologipriser, er en klar validering og blåstempling af, at vi er industriledende inden for design og teknologi" siger Michael Mauser, formand for Lifestyle Audio til HARMAN. "Den anerkendelse, vi fortsætter med at modtage, er et skulderklap til de hårdtarbejdende teams af talentfulde designere og ingeniører, der er involveret i produktinnovationen. Deres innovative tilgang er fundamentet for vores position som markedsleder."

For fortsat at være i stand til at levere state-of-the-art design og banebrydende, integreret teknologi og en uovertruffen lydkvalitet søsatte HARMAN for nylig Huemen. Huemen er et designbureau bestående af mere end 250 højtuddannede designere. Designerne er drevet af en brugerorienteret tilgang, og har fokus på at skabe en stærk sammenhæng mellem brands og kunder via et meningsfuldt design.

CES

7 CES Awards

Følgende syv produkter er hædret for fremragende produktdesign og teknik:

CES Awards

 

If

16 iF World Design Awards

iF Design Awards er højt respekteret med fokus på ekspertise i æstetik, kvalitet og brugerfokus samt ergonomisk og effektivt design:

If World Design
If World Design2

 

22 Red Dot Product Design & 4 Red Dot Communication Design Awards

Red Dot Design Awards gives til produkter, der demonstrerer innovation, formel kvalitet, funktionalitet og økologisk kompatibilitet:

Reddot

Red Dot Product Design:

reddot1
reddot2
reddot3

 

Reddot

Red Dot Communication Design:

reddot4

 

EISA

4 EISA Awards
EISA-priserne fejrer nye produkter, der kombinerer den mest avancerede teknologi og populærere funktioner med klasse førende ydeevne.

Eisa

*Produkter der har vundet mere end en pris.

 

Følg HARMAN online

 

Om HARMAN

HARMAN (harman.com) designer og udvikler internetforbundne produkter og løsninger til bilproducenter, forbrugere og virksomheder på verdensplan. Disse inkluderer connected car systemer, AV-produkter, automationsløsninger til virksomheder samt softwareservices. Med førende brands såsom AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon®, Mark Levinson® og Revel® er HARMAN foretrukket blandt audiofiler, musikere og på de spillesteder, hvor de optræder verden over. Flere end 50 millioner biler er i dag udstyret med HARMANs lyd- og connected car-systemer. Virksomhedens softwareløsninger driver milliarder af mobile enheder og systemer, der er internetforbundne, integrerede og sikre på tværs af alle platforme; fra arbejdspladsen og hjemmet til bilen og mobiltelefonen. HARMAN har cirka 30.000 medarbejdere i Nord-, Syd- og Centralamerika, Europa og Asien. I marts 2017 blev HARMAN et helt ejet datterselskab af Samsung Electronics CO., Ltd.