IFA 2018, BERLIJN – 30 AUGUSTUS, 2018 HARMAN International - connected techbedrijf voor automotive-, consumenten- en zakelijke audio van Samsung Electronics Co., Ltd. - heeft in 2018 een record aantal awards ontvangen. Met deze 53 prestigieuze productontwerp- en technologie awards komt het totaal van de afgelopen zes jaar uit op 300 onderscheidingen voor 190 verschillende producten.

 

Het aantal prijzen bevestigt de expertise van HARMAN op het gebied van consumenten audio-producten waarbij de nieuwste technologieën gecombineerd worden met uitstekende kwaliteit en design. De populaire consumentenmerken JBL, Harman Kardon en AKG kregen allemaal erkenning voor producten uit verschillende prijs- en productcategorieën zoals connected home, spraakgestuurde luidsprekers, hoofdtelefoons en draagbare audio.

"Dit overweldigende aantal awards bevestigt onze vooruitstrevendheid en marktleiderschap op het gebied van design en technologie," aldus Michael Mauser, President, Lifestyle Audio voor HARMAN. "Daarnaast is dit een groot compliment aan de hardwerkende teams, getalenteerde ontwerpers en ingenieurs die betrokken zijn bij de ontwikkeling."

Onlangs lanceerde Harman het ontwerpbureau Huemen, waar meer dan 250 getalenteerde designers werken aan state-of-the-art design, onderscheidende technologieën en ongeëvenaarde geluidskwaliteit voor een premium luisterervaring. De designers van Huemen ontwikkelen een merkspecifieke huisstijl en bijpassende gebruikerservaring voor de premium audiomerken van HARMAN.

CES


7 CES Awards

De volgende producten werden geprezen om hun uitzonderlijke product ontwerp en technologie.

CES Awards


 

If

16 iF World Design Awards

iF Design Awards belonen excellentie op het gebied van esthetiek, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid en een ergonomisch en efficiënt ontwerp.

If World Design
If World Design2

 

22 Red Dot Product Design & 4 Red Dot Communication Design Awards

Red Dot Design Awards worden toegekend aan producten die innovatie, formele kwaliteit, functionaliteit en ecologische compatibiliteit tonen.

Reddot

Red Dot Product Design:

reddot1
reddot2
reddot3

 

Reddot

Red Dot Communication Design:

reddot4

 

EISA

4 EISA Awards
EISA-awards worden toegekend aan nieuwe producten die de meest geavanceerde technologie en wenselijke functies combineren met toonaangevende prestaties.

Eisa

* Winnaar van meer dan één award.

— Achtergrondinformatie —

 

Over HARMAN

HARMAN (www.harman.com) ontwerpt en produceert connected producten en oplossingen voor consumenten, automotive en bedrijven wereldwijd, waaronder audio, visuele en infotainment systemen, bedrijfsoplossingen en software-services. Met premium merken als AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon® Mark Levinson® en Revel® is HARMAN populair onder audioliefhebbers van verschillende generaties en ondersteunt bovendien professionele artiesten en de omgeving waarin zij optreden. HARMAN is ook leider op het gebied van een technologie- en geïntegreerde service oplossingen voor automotive, mobile, telecommunicatie en bedrijven. Meer dan 50 miljoen auto’s op de weg zijn voorzien van HARMAN audio en infotainment systemen. De softwareoplossingen van HARMAN ondersteunen miljarden mobiele apparaten en systemen die zijn verbonden, geïntegreerd, gepersonaliseerd, adaptief en veilig op alle platformen. Op het werk, thuis en in de auto. HARMAN heeft 30.000 werknemers in Amerika, Europa en Azië. In maart 2017 werd HARMAN volledig overgenomen door Samsung Electronics Co., Lt