JBL Link_Group

Hej Google, träffa de nya vännerna från JBL

● LINK BAR kombinerar röststyrt smart-TV-innehåll och kvalitetsljud i en och samma soundbar ● LINK VIEW är röstassistenten du kan se och höra ● Everest GA är smarta hörlurar för dig på språng

IFA 2018, BERLIN – 30 augusti 2018 – Säg hej till din digitala följeslagare, som finns vid din sida i såväl hemmet som på språng. “Hej Google, slå på lamporna i köket”, “Hej Google, hur gör jag en lasagne?”, “Hej Google, spela min senaste spellista”. Enklare än så blir det inte. Med bara ett kort röstkommando får du din JBL LINK-soundbar, LINK VIEW-högtalare eller dina JBL Everest GA-hörlurar att spela musik från tjänster som Google Play, Spotify, Deezer och Youtube Music. LINK BAR och LINK VIEW är del av JBLs röststyrda produktfamilj LINK. Med inbyggd Chromecast är det smidigt att casta dina favoritserier och låtar via Wi-Fi, med kristallklart ljud och minimal setup.

 

JBL LINK BAR

LINK BAR gör din TV ännu smartare och ger dig samtidigt kvalitetsljud signerat JBL. Med inbyggd Android TV och intelligens från Google Assistant, är denna soundbar något utöver det vanliga. Bara genom att säga “Hej Google”, ges du omedelbar tillgång till streaming av serier och Youtube-klipp. Med hjälp av röstkommandon är det dessutom smidigt att söka i flödet efter det du vill se.

JBL LINK BAR kommer finnas tillgänglig för ett rekommenderat pris på 4 000 SEK. Den valfria subwoofern kommer att ha ett rekommenderat pris på 2 500 SEK. Produkterna kommer bli tillgängliga i Europa våren 2019.

JBL LINK View

JBL LINK View kommer med inbyggd röststyrning via Google Assistant och tar lyssningsupplevelsen till nästa nivå genom att integrera en 8-tums HD-pekskärm, samt en framåtvänd kamera med 5 megapixlar. Släpp lös din inre mästerkock med hjälp av LINK view: ”Hej Google, jag behöver en instruktionsvideo för hur man gör en crème brûlée!” Använd din röst för att enkelt titta på bilder, streama ljud och video, ringa videosamtal med vänner och familj och fråga frågor och mer.

JBL LINK VIEW kommer finnas tillgänglig för ett rekommenderat pris på 3 000 SEK.

JBL Everest GA-serien
De trådlösa over-ear och in-ear hörlurarna med JBLs legendariska signaturljud, optimerade för Google Assistant. Genom en enkel installation via Bluetooth på smartphone eller surfplatta, ger JBL Everest GA-hörlurarna enkelt och snabb assistans, när och varhelst det behövs. Med touch-sensorer på hörlurskåpan kontrollerar du musiken, sänder textmeddelanden och ringer samtal.

Koppla till Google Assistant – ta full kontroll över musikupplevelsen med hjälp av röststyrning och få notifikationer utan att behöva titta på din smartphone eller surfplatta

JBL Everest 710GA och Everest 110GA kommer finnas tillgängliga för 2499 SEK respektive 999 SEK.

 

Om JBL
JBL är skaparna bakom det fantastiska ljud som formar livets mest episka stunder. Från ikoniska händelser som Woodstock och konserter på Madison Square Garden, till matcher på Yankee Stadium och weekendresor, lyfter JBL lyssnarens upplevelser med prisbelönt ljud som låter dem få ut det mesta av varje ögonblick. Med oöverträffad professionell behörighet och över 60 års erfarenhet av att leverera branschledande innovationer, är JBL experter när det kommer till att utveckla överlägset ljud.

 

Om HARMAN
HARMAN International (harman.com), ett helägt dotterbolag till Samsung Electronics Co, LTD., designar och utvecklar uppkopplade produkter och lösningar till biltillverkare, konsumenter och företag världen över. Dessa inkluderar bland annat uppkopplade lösningar till bilen samt ljud- och bildprodukter, automatiserade företagslösningar samt tjänster som stödjer Internet of Things (IOT). Med ledande varumärken som AKG®, Harman Kardon®, JBL®, Lexicon®, Mark Levinson ® och Revel® är HARMAN idag mycket populärt bland ljudälskare, musiker och på arenor världen över. Över 25 miljoner bilar är idag utrustade med HARMAN:s ljud- och infotainmentsystem. Företagets mjukvarulösningar används i miljarder mobila enheter och system som är sammankopplade, integrerade och säkra över alla plattformar – från arbetet och hemmet till bilen och mobilen. HARMAN har idag totalt runt 30 000 anställda i USA, Europa och Asien. I mars 2017 blev HARMAN ett helägt dotterbolag till Samsung Electronics.


Mona Wennberg
Text100 Stockholm
+46 (0)735 12 60 39
harman@text100.se