JBL Link_Group

Hey Google, ontmoet je nieuwe vrienden van JBL

● LINK BAR combineert spraakgestuurde smart tv content met hoogwaardig geluid in één enkele soundbar, voor de beste interactie in z’n klasse ● LINK VIEW is jouw slimme assistent die je zowel kunt zien als horen ● Everest GA, een slimme koptelefoon voor onderweg

IFA 2018, BERLIJN – AUGUSTUS 30, 2018 – Maak kennis met je digitale buddy die altijd voor je klaar staat, thuis en onderweg. “Hey Google, doe het keukenlicht aan”, “Hey Google, hoe maak ik lasagne?”, “Hey Google, speel mijn favoriete afspeellijst af”. Easy does it: met je stem stuur je de JBL LINK BAR, LINK VIEW of Everest GA aan om muziek af te spelen van diensten als Google Play Music, Spotify, Deezer, YouTube en vele anderen.

Dankzij de LINK BAR en LINK VIEW is de spraakgestuurde LINK-productfamilie twee knappe koppen rijker. Met de ingebouwde Chromecast stream je eenvoudig je favoriete shows en muziek.

 

JBL LINK BAR

Met de JBL LINK BAR luister je nu ook via je tv naar de JBL Signature Sound. De ingebouwde Android TV en intelligentie van de Google Assistant, maken deze soundbar allesbehalve gewoon. Zeg simpelweg “Hey Google” en krijg toegang tot al je favoriete YouTube videos. Zoekopdrachten voer je moeiteloos uit door middel van een spraakcommando. De JBL LINK BAR (€399) en optionele subwoofer (€249) zijn beschikbaar in Europa in het voorjaar van 2019.

JBL LINK VIEW

De JBL LINK VIEW gaat nog een stap verder in de luisterervaring door de integratie van een 8 inch HD scherm met touchscreen, een 5-megapixel front camera en een uitstekende geluidskwaliteit. Laat je inner masterchef los dankzij een beetje hulp van de LINK VIEW: “Hey Google, ik wil een crème brûlée tutorial zien!” Gebruik je stem om moeiteloos foto's te bekijken, audio en video te streamen, videogesprekken te voeren met familie en vrienden, vragen te stellen en meer. De JBL LINK VIEW is beschikbaar voor €299.

JBL Everest GA range

Verlost van kabels. Meer vrijheid om te delen. De JBL Everest TM 710GA (over-ear) en 110GA (in-ear) premium draadloze koptelefoons combineren het herkenbare JBL geluid met ingebouwde Google Assistant. De JBL Everest GA-hoofdtelefoon biedt eenvoudige en snelle hulp, waar en wanneer je het nodig hebt. Gebruik de touch sensoren aan de zijkant van de headphone om muziek af te spelen, berichten te versturen, handsfree gesprekken te voeren en je agenda te beheren. De JBL Everest TM 710GA is verkrijgbaar voor €249 en de 110GA voor €99,99.

 

— Achtergrondinformatie —

 

WIJ ZIJN JBL

Met onze kenmerkende JBL sound willen we mensen niet alleen muziek laten luisteren, maar ook laten beleven. Het geluid van JBL geeft energie en maakt ieder moment nèt wat meer epic.Al zeventig jaar zijn we dé keus voor artiesten, geluidstechnici en muziekliefhebbers van over de hele wereld. Van operahuizen tot in-car-stereo's en draadloze bluetooth luidsprekers - waar mensen ook muziek willen voelen, wij zijn er, en zorgen altijd voor dat beetje extra.

 

Over HARMAN

HARMAN (www.harman.com) ontwerpt en produceert connected producten en oplossingen voor consumenten, automotive en bedrijven wereldwijd, waaronder audio, visuele en infotainment systemen, bedrijfsoplossingen en software-services. Met premium merken als AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon® Mark Levinson® en Revel® is HARMAN populair onder audioliefhebbers van verschillende generaties en ondersteunt bovendien professionele artiesten en de omgeving waarin zij optreden. HARMAN is ook leider op het gebied van een technologie- en geïntegreerde service oplossingen voor automotive, mobile, telecommunicatie en bedrijven. Meer dan 50 miljoen auto’s op de weg zijn voorzien van HARMAN audio en infotainment systemen. De softwareoplossingen van HARMAN ondersteunen miljarden mobiele apparaten en systemen die zijn verbonden, geïntegreerd, gepersonaliseerd, adaptief en veilig op alle platformen. Op het werk, thuis en in de auto. HARMAN heeft 30.000 werknemers in Amerika, Europa en Azië. In maart 2017 werd HARMAN volledig overgenomen door Samsung Electronics Co., Ltd.


Myrthe Olde Kalter
Het PR Bureau
020 670 2232
myrthe@hetprbureau.nl