jbl playlist

JBL klar med ny trådløs højttaler til hjemmet med indbygget Google Cast-teknologi

Med JBL Playlist kan du streame musik ubesværet over wi-fi i høj kvalitet og uden afbrydelser

IFA 2016, BERLIN - HARMAN International Industries, Incorporated (NYSE:HAR), som designer og udvikler forbundne produkter og løsninger til bilproducenter, forbrugere og virksomheder på verdensplan, lancerede i dag JBL Playlist, en smart Hi-Fi højttaler til hjemmet med Google Cast, der giver en enestående lydoplevelse og tager streaming af musik til nye højder.

j

JBL Playlist gør det muligt for enhver at streame musik, radio eller podcasts direkte fra deres telefon, computer eller tablet.

En af de unikke egenskaber ved JBL Playlist, er den indbyggede Google Cast-teknologi, som gennem Wi-Fi tillader brugere nemt at streame musik fra deres yndlings musiktjenester som Spotify eller Pandora uden at bruge Bluetooth. I stedet streames musikken med JBL Playlist direkte via Wi-Fi, hvilket skaber en bedre og mere ægte lydkvalitet end ved anvendelse af Bluetooth. Ved at streame direkte fra den mobile enhed via Wi-Fi behøver brugeren heller ikke at være inden for en given afstand af højttaleren for at kunne spille musik, hvilket giver en større bevægelsesfrihed.

Med JBL Playlist kan brugeren problemfrit afspille musik via forskellige tjenester ved et simpelt tryk på appens cast-knap. For at forstærke lydoplevelsen yderligere kan JBL Playlist forbindes til andre JBL Google Cast-højttalere. Med Multi-Room-funktionen aktiveret kan musikelskere således nemt fylde ethvert rum i hjemmet med musik.

JBL Playlist er designet med en bred højttalerflade, der sammen med den indbyggede passive radiator giver uovertruffen lyd og bas i verdensklasse. Den karakteristiske matte finish og stofbelægningen giver den et elegant udseende, der komplementerer ethvert rum i hjemmet. JBL Playlist fås i farverne sort, blå og hvid.


Med Google Cast indbygget i højttaleren er det nemt at streame musikken - med et enkelt tryk på cast-knappen streames musikken direkte fra din yndlings musikapp til højttaleren.JBL Playlist


Pris og tilgængelighed
JBL Playlist er tilgængelig fra og med oktober 2016 til en vejledende pris på 1 299 DKK. I en tidsbegrænset periode vil købere få tre måneders gratis abonnement til Google Play ved køb af JBL Playlist-højttaler. For mere information, besøg venligst JBL.com
.


Annemiek Heuvelmans-Driessen
Sr. Manager Public Relations & Brand Communication EMEA
HARMAN Lifestyle Audio
Annemiek.Heuvelmans-Driessen@harman.com