IFA 2016, BERLIN – HARMAN International Industries, INC (NYSE:HAR), som designer og udvikler forbundne produkter og løsninger til bilproducenter, forbrugere og virksomheder på verdensplan, lancerede i dag den næste generation af JBLs E-serie. Den nye serie består af både in-ear, on-ear og around-ear hovedtelefoner og findes både med og uden ledning. E-serien tilbyder noget for alle og giver musikelskeren et bekvemt alternativ - hvad enten du er på farten, på kontoret eller i hjemmet.

De trådløse modeller, E25BT, E45BT og E55BT, kan forbindes til mobile enheder via Bluetooth og giver brugeren frie hænder hele dagen uanset dagens aktiviteter. Hver model giver mulighed for at skifte frit mellem enheder, og brugere kan uden besvær skifte fra musik på en bærbar enhed til et opkald på mobilen, så man aldrig misser en sang eller et opkald.

Det nye design på JBLs E-serie kombinerer både komfort og stil, og de lyder lige så godt, som de ser ud. Med hovedbåndets komfortable stof og ledninger, der ikke filtrer sig sammen, kan JBLs E-serie bolstre sig af ergonomisk pasform i verdensklasse, som er bekvemmelige for alle selv efter en hel dags brug. E45BT og E55BT har indbyggede knapper til musikstyring på siden af høretelefonen, som kan anvendes trådløst, men kommer også med et aftageligt kabel med fjernbetjening.

JBLs E-serie leverer JBLs velkendte lyd med fremragende basniveau og lyd af høj kvalitet. Derudover har hovedtelefonerne også indbyggede mikrofoner, så det er muligt at besvare opkald med kun et enkelt klik.

  • Da vi skabte næste generation af JBL E-serien, ønskede vi at designe hovedtelefoner, der passer til vores energiske, og spontane musikelskere, der konstant er på farten, siger Michael Mausser, VD, Lifestyle Audio Division hos HARMAN. Vores nye E-serie tilbyder noget for enhver med fem forskellige modeller i nyt lækkert stofdesign, som giver en endnu mere komfortabel pasform.

     

JBL E-serien

Pris og tilgængelighed
JBLs E-serie er tilgængelig fra oktober 2016 til en vejledende pris på mellem 299-999 DKK og fås i farverne sort, blå, rød og hvid.