IFA 2016, BERLIN - HARMAN International Industries, Incorporated (NYSE:HAR), som designer og udvikler forbundne produkter og løsninger til bilproducenter, forbrugere og virksomheder på verdensplan, lancerede i dag JBLs nyeste produkt i rækken af sportshovedtelefoner, JBL Reflect Contour.

JBL Reflect Contour er designet til en aktiv livsstil og passer perfekt til både træning i fitnesscenteret såvel som udenfor. Med sit Dual Lock-design kombinerer JBL Reflect Contour en krog bag øret med eksklusive ergonomiske ørepropper i gummi, der giver en sikker pasform og en lydoplevelse uden afbrydelser. De er robuste, svedsikre og lyser i mørke takket være den refleksmarkerede ledning, som gør aftenløbeturen mere sikker.

JBl Reflect Contour

Ved at kombinere JBLs legendariske lyd med et slankt og let design giver JBL Reflect Contour en bedre lydoplevelse under træningspasset. Hovedtelefonerne kan forbindes trådløst til enhver mobil enhed med Bluetooth, som giver brugeren mulighed for at nyde den trådløse frihed i op til otte timer. JBL Reflect Contour er også udstyret med en indbygget mikrofon, der gør det muligt at besvare opkald, hvis nogen skulle ringe under træningen.

  • Det her er en fantastisk tilføjelse til JBLs serie af sportshovedtelefoner. JBL Reflect Contour er hovedtelefoner i verdensklasse, som tilbyder sportsudøvere den ultimative lyd og et innovativt design, siger Michael Mauser, VD for Lifestyle Audio Division hos HARMAN.

JBL Reflect Contour er den seneste tilføjelse til JBLs familie af sportshovedtelefoner, som giver alle sportsudøvere muligheden for at opleve udsøgt lyd. Hovedtelefonerne er designet til alle typer af sport og udviklet specifikt til at imødekomme de karakteristiske behov, som forskellige sportsgrene måtte stille. Sammen med brugerne skubber JBL grænserne for sportshovedtelefoner og nøjes ikke med kun at tilbyde en uforglemmelig lydoplevelse. De tilbyder også et innovativt produktdesign, sikker pasform samt en skøn komfort til alle sportsentusiaster.

JBL Reflect Contour

  • Dual Lock-teknologi, for en sikker pasform under træningen
  • Ergonomiske ørepropper i tre forskellige størrelser  
  • Bluetooth, 8 timers batteritid
  • Svedafvisende / IPX5
  • 5,8mm drivere, der giver JBLs legendariske lyd
  • Refleksmarkeret ledning
  • Indbygget mikrofon med tre betjeningsknapper

Pris og tilgængelighed
JBL Reflect Contour er tilgængelig fra september 2016 i farverne sort, blå, rød og turkis til en vejledende pris på 799 DKK.