IFA 2016, BERLINHARMAN International Industries, Incorporated (NYSE:HAR), som designar och utvecklar uppkopplade produkter och lösningar till biltillverkare, konsumenter och företag världen över, lanserar idag uppdaterade specialutgåvor till sina populära serier av bärbara högtalare. Charge 3, Flip 3, Clip 2 och Xtreme kommer nu i nya spännande färgkombinationer och Xtreme, Pulse 2, Charge 3 och Flip 3 får röststyrning.

JBL, som redan är kända för sina sprakande färger, går nu ett steg längre och har skapat nya coola mönster som sätter färg på tillvaron i form av specialutgåvor i begränsad upplaga. De första specialutgåvorna som introduceras är Charge 3, Flip 3, Clip 2 och Xtreme. Den militärgröna ”Squad Green” kommer finnas bli tillgänglig först i oktober 2016. Två andra färger som presenteras bland specialutgåvorna är den blåröda som kallas ”Malta” och den blågula som heter ”Zap”.

JBL Portable Speaker

För att höja nivån ytterligare ett snäpp finns snart Siri och Google Now tillgängligt i högtalarna via röststyrning. Röststyrningen gör också att användaren kan spela musik utan att behöva sträcka sig efter telefonen eller surfplattan, det räcker att ge ett röstkommando till högtalaren för att spela sin musik. Uppdateringen installeras enkelt genom appen JBL Connect som finns tillgänglig för både iOS och Android. Efter uppdateringen kan man använda högtalarens Play/Pause-knapp för att aktivera röststyrningen. Genom att aktivera Siri eller Google Now får du dessutom en röstassistent till ditt förfogande och du kan använda din röst för att byta låt eller ringa ett samtal.

  • Röststyrningen är en ny funktion som tar lyssnarupplevelsen till en helt ny nivå. Om du lyssnar på musik medan du spelar fotboll eller ligger vid poolen behöver du inte längre avbryta det du gör och leta efter telefonen för att byta låt, säger Andy Tsui, Senior Director, Smart Audio & Accessories Business Unit Leader, HARMAN. Vi är glada över att våra bärbara högtalare får chansen att spela en större och bättre roll i människors vardag.