IFA 2016, BERLINHARMAN International Industries, Incorporated (NYSE: HAR), som designar och utvecklar uppkopplade produkter och lösningar till biltillverkare, konsumenter och företag världen över, presenterade idag nästa generation i JBLs E-serie. Den består av in-ear, on-ear och around-ear-hörlurar och finns både med och utan sladd. JBL erbjuder något för alla och ger musikälskaren ett bekvämt alternativ ute på stan, på arbetsplatsen eller hemma. 

De trådlösa modellerna E25BT, E45BT och E55BT kan anslutas till mobila enheter via Bluetooth och ger användaren fria händer hela dagen oavsett vilka äventyr som väntar. Varje modell tillåter ett smidigt byte mellan enheter och erbjuder en oavbruten ljudupplevelse. Genom att enkelt växla mellan musik på en bärbar enhet till ett samtal på mobilen missar användaren varken sin favoritlåt eller kompisens samtal.

JBLs nya snygga design kombinerar både komfort och stil, och låter lika bra som de ser ut. Huvudbyglarna och de trasselfria sladdarna är tygklädda, och samtliga hörlurar i serien har en ergonomisk passform i toppklass för bekväm lyssning under lång tid. E45BT och E55BT har kontrollknappar på hörselkåpan som kan användas i det trådlösa läget men kommer även med en löstagbar tygklädd sladd med fjärrkontroll.

JBL E-serien levererar JBLs välkända ljud med utmärkt basåtergivning och högkvalitativa ljudupplevelser. Dessutom har hörlurarna en inbyggd mikrofon för att ge användarna möjligheten att svara i telefonen med ett enkelt knapptryck.

  • När vi skapade nästa generation av JBL E-serien ville vi utforma hörlurar som passar vår energiska, men spontana, musikälskare som ständigt är på språng, säger Michael Mauser, VD, Lifestyle Audio Division på HARMAN. Vår nya E-serie har något för alla med fem olika modeller i ny snygg tygdesign för en bekväm passform hela dagen.

JBL E-serien

Pris och tillgänglighet

JBL E-Serien finns tillgänglig från oktober 2016 till rekommenderat utgångspris mellan 400-1 300 SEK i färgerna svart, blå, röd och vit.