JBL Cinema SB450

JBL stärker utvecklingen av 4K Ultra-HD och lanserar nytt tillskott till sin Soundbar-familj

JBL Cinema SB450 förstärker den revolutionära 4K Ultra-HD-tekniken med en ultimat ljudupplevelse

IFA 2016, BERLINHARMAN International Industries, Incorporated (NYSE:HAR), som designar och utvecklar uppkopplade produkter och lösningar till biltillverkare, konsumenter och företag världen över, lanserade idag JBL Cinema SB450. Det är en 2.1-kanalig soundbar med trådlös subwoofer ger användaren det som krävs för att matcha dagens enheter med 4K Ultra-HD-teknik.

JBL Cinema SB450 fungerar sömlöst tillsammans med 4K-skärmar och fyller alla rum med en bioliknande ljudkvalitet tack vare HARMAN Display Surround sound och Dolby Digital decoding.

Oavsett om du sträckkollar den senaste it-serien eller hejar på favoritlaget under sportsändningen erbjuder JBL Cinema SB450 en kraftfull bas med sin trådlösa 8-tums 200W subwoofer. Tack vare JBL SoundShift kan filmälskare njuta av ett klart och krispigt ljud genom hela filmen, utan att behöva justera volymen när det exempelvis bryts för reklam. Genom att strömma ljudet från sin JBL Cinema SB450 till andra högtalare via JBL Connect kan användaren skapa en ännu större ljudbild om så önskas.

JBL Cinema SB450

Det går att ansluta flera enheter till soundbaren samtidigt via tre HDMI-ingångar och HDMI-utgången (ARC) ger en direkt anslutning till TVn. När den är kopplad till mobila enheter via Bluetooth kan film- och musikälskare enkelt växla mellan ljudet från TVn, mobilen och surfplattan genom att använda JBL Soundshift.

JBL Cinema SB450 är elegant, liten och lätt att använda. Den smälter smakfullt ihop med användarens övriga apparater i TV-rummet och går att programmera att acceptera signalerna från TVns fjärrkontroll så att användaren slipper hålla koll på flera fjärrkontroller.

JBL Cinema SB450

Pris och tillgänglighet

JBL Cinema SB450 finns tillgänglig från och med oktober 2016 till rekommenderat pris 6 000 SEK. 


Annemiek Heuvelmans-Driessen
Sr. Manager Public Relations & Brand Communication EMEA
HARMAN Lifestyle Audio
Annemiek.Heuvelmans-Driessen@harman.com