IFA 2019, BERLIJN – 05 SEPTEMBER 2019 - Een gestroomlijnd model, krachtige bas en nog intenser geluid: JBL tilt home entertainment naar een hoger plan. Op IFA worden vandaag drie splinternieuwe producten gelanceerd: een compacte alles-in-één oplossing, een kamervullende surround-sound en een diepe bas Bar. Voor ieder wat wils in de nieuwe Soundbar serie. 

Voor de ultieme filmfan biedt de JBL Bar 5.1 Surround een panoramische surround-sound ervaring met één bar en een 10” draadloze subwoofer. Dankzij de gepatenteerde MultiBeam-technologie van JBL is panoramische surround-sound nu mogelijk zonder extra luidsprekers en kabels. De speciale configuratie van vijf full range drivers en twee tweeters met zijwaartse plaatsing zorgt voor een ruimtevullende ervaring. JBL’s Bar 5.1 Surround past naadloos binnen je bestaande muzieksysteem en biedt bovendien ingebouwde Wifi, Airplay 2 en Chromecast.

Met de JBL Bar 2.1 Deep Bass draait het allemaal om het basgeluid. Zo wordt je woonkamer omgetoverd tot een privé bioscoop of stadion. Laat de popcorn maar doorkomen en geniet van de bas met integrale Dolby Digital. Bar 2.1 Deep Bass produceert 300W aan krachtig geluid en heeft een elegant, gestroomlijnd ontwerp waarmee je ook via Bluetooth muziek kunt streamen vanaf je telefoon of tablet.

De compacte maar krachtige JBL Bar 2.0 All-In-One is een alles-in-één soundbar met ingebouwde baspoort, die bovendien super eenvoudig is te installeren. Ideaal voor mensen die het geluid van een tv in de slaapkamer of woonkamer een boost willen geven. Bar 2.0 is daarnaast voorzien van Bluetooth om muziek te streamen.

Het hele assortiment past naadloos in je leven (en voor je tv!) met prachtige materialen en natuurlijk JBL’s kenmerkende sound.

‘JBL ontwerpt soundbars voor elke thuisomgeving en situatie. Met onze nieuwe collectie tillen we audio naar een hoger plan. Of klanten nu op zoek zijn naar een volledig surround-sound systeem, een beter basgeluid of een audio-oplossing voor een kleine ruimte, met een JBL soundbar wordt het alledaagse een epische ervaring,’ zegt Dave Rogers, President van HARMAN Lifestyle Audio.

 

Product JBL BAR 2.0 All-In-One JBL BAR 2.1 Deep Bass JBL BAR 5.1 Surround
Prijs €179,99 € 349,99 € 599,99
Max. systeemvermogen (Watt) 80 300 550
JBL Sound-ervaring JBL Surround Sound JBL Surround Sound JBL MultiBeam
Afmetingen 614 x 58 x 90 (mm) / 24,17” x 2,28” x 3,54”

Soundbar: 965 x 58 x 85 (mm) / 38” x 2,28” x 3,35"

Subwoofer: 240 x 240 x 379 (mm) / 8,9” x 8,9” x 14,6”

Soundbar: 1018 x 58 x 100 (mm) / 40” x 2,28” x 3,94"

Subwoofer: 305 x 305 x 440 (mm) / 12” x 12” x 17,3"

Bluetooth
Wifi Nee Nee
HDMI 1 OUT (ARC) 1 IN/1 OUT (ARC) 1 IN/1 OUT (ARC)
Invoer Optisch Optisch Optisch
Sub afmetingen/vermogen(Watt) N.v.t. 14L 6,5” 23L 10”
Audio decoding Dolby Digital Dolby Digital Dolby Digital
Andere kenmerken   Display voor HDMI 4K en Dolby Vision doorvoer; Chromecast en Airplay 2 muziek streaming

 

Volg HARMAN online

 

WIJ ZIJN JBL

Met onze kenmerkende JBL sound willen we mensen niet alleen muziek laten luisteren, maar ook laten beleven. Het geluid van JBL geeft energie en maakt ieder moment nèt wat meer epic. Al ruim 70 jaar zijn we dé keus voor artiesten, geluidstechnici en muziekliefhebbers van over de hele wereld. Van operahuizen tot in-car-stereo's en draadloze bluetooth luidsprekers - waar mensen ook muziek willen voelen, wij zijn er, en zorgen altijd voor dat beetje extra.

 

OVER HARMAN

HARMAN (www.harman.com) ontwerpt en produceert connected producten en oplossingen voor consumenten, automotive en bedrijven wereldwijd, waaronder audio, visuele en infotainment systemen, bedrijfsoplossingen en software-services. Met premium merken als AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon® Mark Levinson® en Revel® is HARMAN populair onder audio liefhebbers van verschillende generaties en ondersteunt bovendien professionele artiesten en de omgeving waarin zij optreden. HARMAN is ook leider op het gebied van een technologie- en geïntegreerde service oplossingen voor automotive, mobile, telecommunicatie en bedrijven. Meer dan 50 miljoen auto’s op de weg zijn voorzien van HARMAN audio en infotainment systemen. De softwareoplossingen van HARMAN ondersteunen miljarden mobiele apparaten en systemen die zijn verbonden, geïntegreerd, gepersonaliseerd, adaptief en veilig op alle platformen. Op het werk, thuis en in de auto. HARMAN heeft 30.000 werknemers in Amerika, Europa en Azië. In maart 2017 werd HARMAN volledig overgenomen door Samsung Electronics Co., Ltd.