IFA 2017, BERLIN – 31 AUGUSTI 2017 – HARMAN International, helägt dotterbolag till Samsung Electronics Co., Ltd., som designar och utvecklar uppkopplade produkter och lösningar till biltillverkare, konsumenter och företag världen över, introducerar det senaste tillskottet till JBL E-serien – over-ear-lurarna JBL E65BTNC. Trådlösa och med aktiv brusreducering är dessa hörlurar skapade för att komplettera musikälskares vardag, oavsett om de är i farten, på kontoret eller hemma.

JBL E65BTNC_PAVILION

JBL E65BTNC är utrustade med aktiv brusreduceringsteknik, vilket reglerar yttre buller och ger lyssnare en mer uppslukande ljudupplevelse. Användaren kan själv med en enkel knapptryckning bestämma hur mycket av omgivningens ljud den vill släppa in eller stänga ute. Utrustad med JBLs klassiska signaturljud, erbjuder hörlurarna överlägsen bas och högkvalitativt ljud i upp till 24 timmar. E65BTNC har en imponerande batteritid på 24 timmar i Bluetooth-läge och 15 timmar med aktiv brusreducering påslagen. Med en uppladdningstid på endast 2 timmar, kan lyssnaren snabbt komma tillbaka till favoritspellistor och podcasts.

Med en mjuk, bekväm huvudbygel i textil och formanpassade hörlurskåpor för en uppslukande lyssnarupplevelse, kombinerar lurarna stil med komfort. Hörlurarna kommer i tre färger: svart, vit och gråblå.

 

Likt övriga trådlösa hörlurar i JBL E-Serien, E25BT, E45BT och E55BT, kan lyssnaren ansluta smarta enheter via Bluetooth för en hands-free-upplevelse. E65BTNC har knappar på hörlurskåpan för trådlöst läge och på den tygklädda avtagbara sladden sitter en enknappskontroll vid användning i sladdläge. Knapparna låter användaren enkelt byta mellan att lyssna på musik till att ta ett telefonsamtal. Den inbyggda mikrofonen säkerställer kristallklart ljud under samtal.

  • Den populära E-Serien erbjuder nu än fler valmöjligheter med en modell med aktiv brusreducering, säger Jessica Garvey, Vice President Headphones and Wearables, Lifestyle Audio Division hos Harman. Alla sex modeller i serien erbjuder komfort, fläckfri ljudkvalitet och elegant design för musikälskare i farten.

 

JBL E65BTNC Hero Stone Blue_2

Pris och tillgänglighet

The JBL E65BTNC kommer finnas tillgängliga från oktober 2017 i färgerna svart, vit och blå. Rekommenderat pris är 1 800 SEK.

 

Egenskaper

  • Aktiv brusreducering
  • Bluetooth 4.1
  • JBLs signaturljud
  • 24 timmars batteritid i Bluetooth-läge och 15 timmar med Bluetooth och aktiv brusreducering påslagen
  • Växla sömlöst mellan enheter
  • Inbyggd mikrofon för hands-free-samtal  
  • Huvudbygel i bekvämt material
  • Kontrollknappar på öronkåpan för samtal och musik
  • Tillgängliga i flera färger

 

 

OM HARMAN
HARMAN (harman.com) designar och utvecklar uppkopplade produkter och lösningar till biltillverkare, konsumenter och företag världen över. Dessa inkluderar bland annat uppkopplade lösningar till bilen samt ljud-, bild- och infotainmentsystem, automatiserade företagslösningar och uppkopplade tjänster. Med ledande varumärken som AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon®, Mark Levinson ® och Revel® är HARMAN idag mycket populärt bland ljudälskare, musiker och på nöjesarenor världen över. Över 25 miljoner bilar är idag utrustade med HARMAN:s ljud- och infotainmentsystem. Företagets mjukvarulösningar används i miljarder mobila enheter och system som är sammankopplade, integrerade och säkra på alla plattformar – från arbetet och hemmet till bilen och mobilen. HARMAN har idag totalt runt 30 000 anställda i USA, Europa och Asien. I mars 2017 blev HARMAN ett helägt dotterbolag till Samsung Electronics.