JBL Free

JBL® combineert performance, vrijheid en flexibiliteit in de True Wireless-hoofdtelefoons

IFA 2018, Amsterdam – 30 AUGUSTUS, 2018 – Zware workout op de planning? Veel telefoontjes te plegen? Of juist even chillen? Wat de dag je ook brengt, door de super secure fit, JBL Premium Sound en probleemloze verbinding van de nieuwe JBL True Wireless range kun je alles aan.

 

JBL Endurance PEAK

Of je nu probeert een persoonlijk record te verbreken, extra gewicht te heffen of simpelweg je volgende training een boost wilt geven. De JBL Endurance Peak is er voor iedere sporter en zorgt dat de muziek je door jouw workout heen sleept. De nieuwe draadloze, waterdichte in-ear sport hoofdtelefoon helpt om gefocust te blijven bij elke beweging. De JBL Endurance Peak is vanaf november verkrijgbaar in zwart voor een verkoopprijs van €149 ,-.

JBL Free

De JBL Free is je nieuwe favoriete draadloze headset voor een actieve levensstijl. Met 24 uur aan afspeeltijd verveel jij je geen seconde meer onderweg. Dankzij de geïntegreerde microfoon houd je handsfree en probleemloos een telefonische meeting, waar je ook bent. De multi-size oordopjes zorgen voor een all day long draagcomfort. De JBL Free is vanaf nu online (JBL.nl) verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit voor een verkoopprijs van €129,-.

— Achtergrondinformatie —

 

WIJ ZIJN JBL

Met onze kenmerkende JBL sound willen we mensen niet alleen muziek laten luisteren, maar ook laten beleven. Het geluid van JBL geeft energie en maakt ieder moment nèt wat meer epic. Al zeventig jaar zijn we dé keus voor artiesten, geluidstechnici en muziekliefhebbers van over de hele wereld. Van operahuizen tot in-car-stereo's en draadloze bluetooth luidsprekers - waar mensen ook muziek willen voelen, wij zijn er, en zorgen altijd voor dat beetje extra.

 

Over HARMAN

HARMAN (www.harman.com) ontwerpt en produceert connected producten en oplossingen voor consumenten, automotive en bedrijven wereldwijd, waaronder audio, visuele en infotainment systemen, bedrijfsoplossingen en software-services. Met premium merken als AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon® Mark Levinson® en Revel® is HARMAN populair onder audioliefhebbers van verschillende generaties en ondersteunt bovendien professionele artiesten en de omgeving waarin zij optreden. HARMAN is ook leider op het gebied van een technologie- en geïntegreerde service oplossingen voor automotive, mobile, telecommunicatie en bedrijven. Meer dan 50 miljoen auto’s op de weg zijn voorzien van HARMAN audio en infotainment systemen. De softwareoplossingen van HARMAN ondersteunen miljarden mobiele apparaten en systemen die zijn verbonden, geïntegreerd, gepersonaliseerd, adaptief en veilig op alle platformen. Op het werk, thuis en in de auto. HARMAN heeft 30.000 werknemers in Amerika, Europa en Azië. In maart 2017 werd HARMAN volledig overgenomen door Samsung Electronics Co., Ltd.


Myrthe Olde Kalter
Het PR Bureau
020 670 2232
myrthe@hetprbureau.nl