JBl Reflect Contour

JBL® introduceert de draadloze in-ear sporthoofdtelefoon: de JBL Reflect Contour

De JBL Reflect Contour is voorzien van Bluetooth-connectiviteit en een Dual Lock design

IFA 2016, BERLIJN – HARMAN International Industries, Incorporated (NYSE:HAR), het toonaangevende connected technologie bedrijf voor de automotive-, consumenten- en zakelijke audiomarkt, introduceert vandaag op IFA de JBL Reflect Contour, de nieuwste toevoeging aan de lijn van sport hoofdtelefoons van JBL.

De JBL Reflect Contour is ontworpen voor gemak, comfort en stijl. Zowel binnen- als buiten de sportschool. Het Dual Lock design combineert een achter-het-oor ontwerp met ergonomische oordopjes voor een perfecte pasvorm. De reflecterende kabel van de hoofdtelefoon is zweetbestendig en zorgt voor meer zichtbaarheid in het donker.

JBl Reflect Contour

De JBL Reflect Contour heeft een lichtgewicht ontwerp en is draadloos te verbinden met je mobiele device. Dat geeft sporters de vrijheid om zich zonder kabels te bewegen. De batterij van de in-ear gaat tot 8 uur mee. Door de ingebouwde microfoon kunnen gebruikers heldere telefoongesprekken voeren.

"Een fantastische aanvulling op de JBL sport hoofdtelefoon-lijn met comfortabel en ergonomisch design.” aldus Bas van de Rijt, Marketing Manager bij Harman Consumer Nederland. 

 

 

 

 

JBL Reflect Contour kenmerken:

Prijs en beschikbaarheid

De JBL Reflect Contour is vanaf september 2016 verkrijgbaar voor de adviesverkoopprijs van € 99,99 in de kleuren zwart, blauw, rood en blauwgroen.

Bekijk hier de IFA newsroom van HARMAN voor meer informatie, beeldmateriaal en overige producten.


Annemiek Heuvelmans-Driessen
Sr. Manager Public Relations & Brand Communication EMEA
HARMAN Lifestyle Audio
Annemiek.Heuvelmans-Driessen@harman.com