IFA 2016, BERLIJN – HARMAN International Industries, Incorporated (NYSE:HAR), het toonaangevende connected technologie bedrijf voor de automotive-, consumenten- en zakelijke audiomarkt, introduceert vandaag op IFA de JBL Playlist, een Hi-Fi speaker met ingebouwde Google Cast. De JBL Playlist maakt het voor iedereen mogelijk om direct muziek, radio of podcasts te streamen vanaf Android telefoon of tablet, iPhone, iPad, Mac of Windows laptop.

De JBL Playlist werkt via Wi-Fi. Dat maakt het

om gemakkelijk te streamen vanaf bijvoorbeeld Spotify en Pandora. De JBL Playlist stuurt de muziek namelijk direct van de cloud naar de speaker, zonder dat bijvoorbeeld de telefoon daar tussen staat. Dit zorgt voor minder ruis. De noodzaak om dicht bij de speaker te blijven is daarmee ook weg.

De JBL Playlist werkt eenvoudig met één druk op de knop van je mobiele telefoon. Het is mogelijk om meerdere JBL Playlist speakers aan elkaar te koppelen, waardoor het geluid wordt versterkt. Door deze multiroom functie is het mogelijk om je favoriete muziek door het hele huis af te spelen.

De JBL Playlist heeft een groot open oppervlak, waardoor de passieve radiatoren alle ruimte hebben voor het produceren van goed geluid. De matte afwerking past in elk interieur. 

De JBL Playlist biedt toegang tot miljoenen nummers en podcasts via apps zoals Spotify en Pandora. Door te streamen via Wi-Fi is het geluid bovendien beter.” Aldus Bas van de Rijt, Marketing Manager bij Harman Consumer Nederland.

Kenmerken van de JBL Playlist:

  • Verbindt muziek met één druk op de knop aan je speaker via de ingebouwde Google Cast.
  • Speel muziek direct af via de ‘One Touch’ tool van Spotify Connect
  • 24bit/96kHz geluidskwaliteit
  • Beantwoord telefoongesprekken, speel spelletjes en verstuur berichten of verlaat zelfs de kamer: de muziek blijft spelen en de batterij loopt niet leeg.
  • Gemakkelijke installatie met de Google Cast app.
  • Snellere, stabiele verbinding dankzij Wi-Fi
  • Afspelen via Bluetooth of 3.5mm kabel mogelijk

Prijs en beschikbaarheid

The JBL Playlist is vanaf oktober 2016 voor de adviesverkoopprijs van €179,- in de kleuren zwart, blauw en wit.

Bekijk hier de IFA newsroom van HARMAN voor meer informatie, beeldmateriaal en overige producten.