JBL Boombox Black

JBL® introducerar Boombox: Episkt ljud från soluppgång till soluppgång

Den hittills mest kraftfulla bärbara högtalaren från JBL, med monstruöst ljud och 24 timmars speltid

 

STOCKHOLM, 16 AUGUSTI 2017 - HARMAN International (NYSE:HAR), helägt dotterbolag till Samsung Electronics Co., Ltd., som designar och utvecklar uppkopplade produkter och lösningar till biltillverkare, konsumenter och företag världen över, introducerar idag JBL Boombox. En portabel Bluetooth-högtalare som levererar högklassigt ljud och djup bas. Tack vare sitt kraftfulla batteri kan JBL Boombox hålla musiken igång i upp till hela 24 timmar.

 

Det senaste tillskottet till JBLs familj av portabla högtalare är med sin vikt på 5,25 kg och nästan 50 cm längd JBLs största bärbara högtalare hittills. Högtalaren är utrustad med fyra aktiva högtalarelement och två passiva baselement, vilket levererar ett kraftfullt ljud och pumpande bas i ett tåligt och samtidigt portabelt utförande.

JBL Boombox Black Hero

Med JBL Boombox kan det festas dygnet runt, detta tack vare ett massivt 20 000mAh-batteri som ger upp till 24 timmars oavbruten speltid. Tack vare JBL Boombox dubbla USB-utgångar kan musikälskaren dessutom se till att hålla sina smarta enheter laddade, samtidigt som musiken spelar.

Högtalaren är skapad i vattentät design och är IPX7-klassad, så oavsett du ska på poolparty, till stranden, eller bara träffa kompisarna för att sporta lite, är JBL Boombox tuff nog att klara vilket väder som helst. För de som vill höja partystämningen ytterligare, kan Boombox anslutas med mer än 100 andra högtalare utrustade med JBL Connect+. Med hjälp av Bluetooth och ett enkelt knapptryck tas ljudupplevelen till en helt ny nivå.

JBL Boombox vann ett prestigefyllt EISA Award från European Imaging and Sound Association som varje år belönar de mest innovativa och banbrytande produktnyheterna från det gångna året. HARMAN kommer att lansera JBL Boombox på ett av världens största event för konsumentelektronik - den kommande IFA-mässan in Berlin.

Egenskaper

 

Pris och tillgänglighet

JBL Boombox kommer finnas i färgen svart och är tillgänglig att köpa online under hösten på www.jbl.com. Rekommenderat utgångspris är 5 000 SEK.

 

 

OM HARMAN

HARMAN (harman.com) designar och utvecklar uppkopplade produkter och lösningar till biltillverkare, konsumenter och företag världen över. Dessa inkluderar bland annat uppkopplade lösningar till bilen samt ljud-, bild- och infotainmentsystem, automatiserade företagslösningar och uppkopplade tjänster. Med ledande varumärken som AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon®, Mark Levinson ® och Revel® är HARMAN idag mycket populärt bland ljudälskare, musiker och på nöjesarenor världen över. Över 25 miljoner bilar är idag utrustade med HARMAN:s ljud- och infotainmentsystem. Företagets mjukvarulösningar används i miljarder mobila enheter och system som är sammankopplade, integrerade och säkra på alla plattformar – från arbetet och hemmet till bilen och mobilen. HARMAN har idag totalt runt 30 000 anställda i USA, Europa och Asien. I mars 2017 blev HARMAN ett helägt dotterbolag till Samsung Electronics.

 


Mona Wennberg
Text100 Stockholm
+46 (0)735 12 60 39
harman@text100.se