IFA 2016, BERLIJN – HARMAN International Industries, Incorporated (NYSE:HAR), het toonaangevende connected technologie bedrijf voor de automotive-, consumenten- en zakelijke audiomarkt, introduceert vandaag op IFA de nieuwe generatie JBL E-Series. De nieuwe lijn van vijf veelzijdige lifestyle koptelefoons bestaan uit in-ear, on-ear en around-ear modellen.

De draadloze modellen van de JBL E-serie, de E25BT, E45BT en E55BT, werken via Bluetooth. Elk model stelt de gebruiker in staat om naadloos te schakelen tussen verschillende apparaten. Telefoongesprekken opnemen en muziek luisteren wisselen elkaar zo moeiteloos af.

De JBL E-Series heeft een ergonomisch design. De comfortabele pasvorm en de knoopresistente kabel zorgen voor optimaal draaggemak. De E45BT en E55BT zijn in draadloze modus te bedienen met knoppen op de oorschelp en hebben een afneembare stoffen kabel met 1-knops afstandsbediening.

"Bij de nieuwe generatie JBL E-Series hebben continue de sportieve muziekliefhebber in gedachten gehouden. Er is nu echt voor elk wat wils.” aldus Bas van de Rijt, Marketing Manager bij Harman Consumer Nederland.

JBL® E-Series Kenmerken:

 

Prijs en beschikbaarheid

De JBL E-Series zijn vanaf eind oktober beschikbaar voor de adviesverkoopprijs van €39,99 (E15), €69,99 (E25BT en E35), €99,99 (E45BT) en €129,- (E55BT) in de kleuren zwart, blauw, rood en wit.

Bekijk hier de IFA newsroom van HARMAN voor meer informatie, beeldmateriaal en overige producten.