JBL Boombox Black

JBL® lancerer Boombox: En ny bærbar højttaler, der giver episk lyd døgnet rundt

Den til dato mest kraftfulde, bærbare Bluetooth-højttaler fra JBL leverer kraftfuld lyd og 24 timers spilletid

 

KØBENHAVN, 16 AUGUST– HARMAN International HARMAN International, et fuldt ejet datterselskab af Samsung Electronics Co., Ltd., som designer og udvikler forbundne produkter og løsninger til bilproducenter, forbrugere og virksomheder på verdensplan, præsenterede i dag JBL Boombox. JBL Boombox er en helt ny bærbar højttaler, som leverer en exceptionel lyd og en hårdtslående bas. Herudover kommer JBL Boombox med et ekstra kraftfuldt batteri, der giver 24 timers spilletid, så musikken og festen aldrig stopper.

 

Det nyeste medlem af JBLs bærbare højttalere er særdeles kraftig og kommer med både forbedret lydkvalitet og Bluetooth-streaming, hvilket sikrer en bedre lytteoplevelse. JBL Boombox er også den største af JBLs bærbare højttalere - med en vægt på 5,25 kg og en længde på næsten 50 cm. Højttaleren er udstyret med fire aktive transducere og to bas-radiatorer, der giver en kraftfuld lyd og en dyb bas på trods af dens bærbare design.

JBL Boombox Black Hero

JBL Boombox giver udtrykket "fest døgnet rundt" ny mening. Dette takket være et massivt 20 000mAh batteri, som giver 24 timers spilletid på én opladning. Med tilføjelsen af en dobbelt opladningsfunktion behøver musikelskere ikke at bekymre sig om at gå glip af deres yndlingssang, musikafspillere og smartphones kan oplades samtidigt, og mens musikken spiller.

Den bærbare højttaler kommer også i et IPX7-certificeret vandtæt design. Så uanset om man skal til poolfest, en tur i parken med vennerne eller på stranden, er Boombox robust nok til at modstå alle tænkelige vejrforhold. For dem der ønsker at tage festen til et nyt niveau, kan Boombox tilsluttes til mere end 100 JBL Connect+-understøttede højttalere via Bluetooth blot med et enkelt tryk på en knap.

"Vi er glade for at kunne give forbrugerne endnu en måde at nyde en stærk lydoplevelse - nu i form af en massiv bærbar udgave. Som førende på dette felt er vi begejstrede for at kunne tilbyde vores kunder en højttaler, der giver en episk og langvarig lytteoplevelse, og som samtidig sætter standarden for batterilevetid for bærbare højttalere i branchen fremadrettet," siger Andy Tsui, Vice President og General Manager, Smart Audio Business Unit.

JBL Boombox vandt i år en prestigefyldt EISA Award fra European Imaging and Sound Association, der hædrer de mest innovative og banebrydende produkter på markedet hvert år. Med en af de mest prestigefyldte anerkendelser inden for forbrugerelektronik i bagagen, vil HARMAN præsenterer JBL Boombox under det kommende IFA-show i Berlin.

 

Funktioner

 

OM HARMAN

HARMAN (harman.com) designer og udvikler internetforbundne produkter og løsninger til bilproducenter, forbrugere og virksomheder på verdensplan. Disse inkluderer forbundne bilsystemer, AV-produkter, automationsløsninger til virksomheder samt services, der understøtter Internet of Things. Med førende brands som AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon®, Mark Levinson® og Revel® er HARMAN foretrukket blandt audiofiler, musikere og på de spillesteder, hvor de optræder verden over. Flere end 50 millioner biler er i dag udstyret med HARMANs lyd- og forbundne bilsystemer. Virksomhedens softwareløsninger driver milliarder af mobile enheder og -systemer, der er internetforbundne, integrerede og sikre på tværs af alle platforme; fra arbejdspladsen og hjemmet til bilen og mobiltelefonen. HARMAN har cirka 30.000 medarbejdere i Nord-, Syd- og Centralamerika, Europa og Asien. I marts 2017 blev HARMAN et fuldt ejet datterselskab af Samsung Electronics Co., Ltd.


Nicolai Krøigaard Sorner
Primetime
+45 31 18 81 98
nks@primetime.dk