IFA 2016, BERLIJN – HARMAN International Industries, Incorporated (NYSE:HAR), het toonaangevende connected technologie bedrijf voor de automotive-, consumenten- en zakelijke audiomarkt, introduceert vandaag op IFA een update in de succesvolle draagbare speaker-lijn. Met gave nieuwe kleuren en designs voor de Charge 3, Flip 3, Clip 2 and Xtreme en met ingebouwde voice-control voor de Xtreme, Pulse 2, Charge 3 and Flip 3 bevestigd JBL haar positie in de portable audiomarkt.

Geef je stijl een stem
De heldere kleuren waren al een handelsmerk van de speakers. JBL heeft nu de meest populaire nieuwe kleuren- en printtrends op deze limited edition speakers gedrukt. De eerste speakers met deze bijzondere look worden gemaakt zijn de Charge 3, Flip 3, Clip 2 en Xtreme, waarvan de legergroene in oktober 2016 beschikbaar is.

JBL Portable Speaker

 

Voice-control
Om je speakers nog meer tot leven te brengen, worden Siri en Google Now binnenkort toegevoegd aan de nieuwe JBL draagbare speakers. De voice-control maakt het mogelijk om je speaker te bedienen zonder je telefoon of tablet aan te raken. Geef gewoon de opdracht aan Siri! Via je JBL Connect App kun je gemakkelijk de firmware installeren in de iOS of Android appstore. Nu is het mogelijk om van de Play/Pauze knop een voice activatie te maken. Via Siri of Google Now kun je gebruik maken van de stem-assistent.

Het is dus niet meer nodig om het zwembad uit te gaan of om uit je luie stoel te komen. De speaker maakt het dagelijks gebruik ervan nog makkelijker!

 

Bekijk hier de IFA newsroom van HARMAN voor meer informatie, beeldmateriaal en overige producten.