IFA 2016, BERLINHARMAN International Industries, Incorporated (NYSE: HAR), som designar och utvecklar uppkopplade produkter och lösningar till biltillverkare, konsumenter och företag världen över, presenterade idag sitt senaste tillskott till sin kända serie av sporthörlurar, JBL Reflect Contour.

JBL Reflect Contour är avsedda att passa en vardaglig aktiv livsstil och passar lika bra på gymmet som utanför. Med sin Dual Lock-design kombinerar JBL Reflect Contour en båge bakom öronen med exklusiva örontoppar i gummi för en säker passform och oavbruten lyssnarupplevelse. De är robusta, svettsäkra och syns i mörkret tack vare den reflekterande sladden.

JBl Reflect Contour

Förutom JBLs legendariska ljud samt snygga och lätta design, ger JBL Reflect Contour en förhöjd ljudupplevelse under träningspassen. Hörlurarna ansluts enkelt till alla mobila enheter via Bluetooth och träningsutövaren kan njuta av den trådlösa friheten i upp till åtta timmar. JBL Reflect Contour har också en inbyggd mikrofon för att enkelt kunna besvara ett samtal om det ringer under träningspasset.

  • Det här är ett fantastiskt tillskott till JBLs serie med sporthörlurar. JBL Reflect Contour är hörlurar i världsklass som erbjuder idrottare ett förstklassigt ljud med en branschledande design, säger Michael Mauser, VD för Lifestyle Audio Division på HARMAN.

Reflect Contour är det senaste tillskottet till JBLs familj av sporthörlurar och ger alla träningsutövare möjligheten att höra och uppleva ett överlägset ljud. Hörlurarna är framtagna att passa alla typer av idrotter och utformade för att tillgodose de många behoven en idrottare kan ha. Liksom sina användare, tänjer JBL på gränserna när det kommer till sina sporthörlurar och nöjer sig inte med att endast erbjuda oslagbar ljudupplevelse utan även en snygg design, säker passform samt skön komfort till alla träningsälskare.

 

JBL Reflect Contour

  • Dual Lock-teknik för säker passform under träningspassen
  • Ergonomiska örontoppar i tre utbytbara storlekar för en personlig passform
  • Bluetooth, 8-timmars batteritid
  • Svettsäkra / IPX5
  • 5.8 mm drivelement som levererar JBLs legendariska ljud
  • Reflekterande sladd
  • Inbyggd mikrofon med treknappskontroll

Pris och tillgänglighet

JBL Reflect Contour finns tillgängliga från september 2016 i färgerna svart, blå, röd och turkos till rekommenderat utgångspris 1 000 SEK.