IFA 2017, BERLIN – 31 AUGUST, 2017 HARMAN International, et fuldt ejet datterselskab af Samsung Electronics Co. Ltd., som designer og udvikler forbundne produkter og løsninger til bilproducenter, forbrugere og virksomheder på verdensplan, præsenterer i dag JBL Jr. som er JBLs første serie af hovedtelefoner til børn. Hovedtelefonerne er en perfekt løsning, som både dækker børns underholdningsbehov og samtidig forældrenes forventninger til sikkerhed og kvalitet. Den nye JBL Jr.-serie er specielt designet til børn mellem 3 og 10 år. Hovedtelefonerne er skabt til at give maksimal nydelse ved lydstyrkeniveauer, der er sikre for børns følsomme øre.

JBL JR300BT Pink

Uanset om barnet er en kommende DJ eller bare elsker at se film og spille videospil på farten, leverer JBL Jr. en fantastisk lydoplevelse, som samtidigt tager hensyn til børns følsomme øre. JBL Jr. er bygget med JBLs rene baslyd og finjusteret til lavere lydniveauer. JBLs Safe Sound-funktion bevirker, at volumen når øverste grænse ved 85db og holder lyden på et sikkert niveau for små ører. Derudover tilpasser 3D-ørekopperne sig automatisk til barnets øre, hvilket lukker helt af for udefrakommende støj. Hovedtelefonerne kommer herudover med fleksible ørepuder, som sammen med ørekopperne giver et højt niveau af passiv støjreduktion, så børn ikke behøver at belaste deres hørelse i støjende omgivelser, som fx i et fly eller tog.

Seriens flagskibs-model, JBLJR300BT, kan forbindes til enheder via Bluetooth-teknologi, der sikrer, at børn kan få en trådløs lydoplevelse hele dagen og uanset, hvilken aktivitet det drejer sig om. Som børn i stigende grad bliver vant til at bruge digitale enheder i en ung alder, gør Bluetooth-hovedtelefonerne det muligt for børnene at kunne bevæge sig frit rundt uden at blive viklet ind i ledninger. Herudover er de trådløse hovedtelefoner bygget med børnevenlige knapper og har op til 12 timers spilletid. Skulle JBL JR300BT løbe tør for batteri, giver den hurtige opladningsfunktion en times afspilning på blot 10 minutters ladning, hvilket giver travle forældre større fleksibilitet og bekvemmelighed.

JBL JR300BT hovedtelefonerne kommer i tre farvekombinationer; Punky Pink, Rocker Blue, mens JBL JR300 hovedtelefonerne fås i Spider Red og Ice Blue. Desuden er der inkluderet en pakke med klistermærker til børn, der ønsker at sætte deres personlige præg på hovedtelefonerne.

 

”Vi er glade for at kunne præsentere hovedtelefoner, der er designet specifikt til vores yngste publikum. Branchen har længe investeret store ressourcer i en bred vifte af hovedtelefoner, der har til mål at opfylde voksnes præferencer og behov, mens hovedtelefoner målrettet børn ofte ikke har fået samme opmærksomhed og kvalitet. Med JBL Jr.-linjen brugte vi JBLs 70 års lange erfaring med at udvikle audioprodukter til at skabe en kvalitetsserie af hovedtelefoner, der er specielt designet til børn, så de kan opleve alt det skønne ved musik, uden forældre skal bekymre sig om sikkerhed og ergonomi,” udtaler Jessica Garvey, Vice President, Headphones og Wearables BU, Lifestyle Audio Division hos HARMAN.

 

JBL JR300BT Hero_1

Features ved JBL JR300BT Wireless

• JBL Safe Sound - reduceret lydstyrke til <85dB

• Designet til børn i alderen 3-10 år

• Trådløs Bluetooth 4.0

• Batterilevetid på op til 12 timer

• Nem kontrol

• Roterende hængsler, der giver perfekt pasform

• Polstret pandebånd

• Sammenfoldelig og nemme at transportere

• Kan personliggøres med medfølgende klistermærker

 

Features ved JBL JR300

• JBL Safe Sound - reduceret lydstyrke til <85dB

• 32 mm driver

JBL JR300 Front

• Designet til børn i alderen 3-10 år

• Roterende hængsler, der giver perfekt pasform

• Polstret pandebånd

• Sammenfoldelig og nemme at transportere

• Fladt kabel, som dermed ikke vikles sammen

• Kan personliggøres med medfølgende klistermærker

 

Priser og tilgængelighed

JBL JR300BT kan købes til en vejledende pris på 399 DKK og JBL JR300 199 DKK, og de vil begge være tilgængelige fra september 2017.

 

 

OM HARMAN

HARMAN (harman.com) designer og udvikler internetforbundne produkter og løsninger til bilproducenter, forbrugere og virksomheder på verdensplan. Disse inkluderer forbundne bilsystemer, AV-produkter, automationsløsninger til virksomheder samt services, der understøtter Internet of Things. Med førende brands som AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon®, Mark Levinson® og Revel® er HARMAN foretrukket blandt audiofiler, musikere og på de spillesteder, hvor de optræder verden over. Flere end 50 millioner biler er i dag udstyret med HARMANs lyd- og forbundne bilsystemer. Virksomhedens softwareløsninger driver milliarder af mobile enheder og -systemer, der er internetforbundne, integrerede og sikre på tværs af alle platforme; fra arbejdspladsen og hjemmet til bilen og mobiltelefonen. HARMAN har cirka 30.000 medarbejdere i Nord-, Syd- og Centralamerika, Europa og Asien. I marts 2017 blev HARMAN et fuldt ejet datterselskab af Samsung Electronics Co., Ltd.