JBL Free Case B White

IFA 2017, BERLIJN – 31 AUGUSTUS, 2017 – HARMAN International, het toonaangevende connected technologie bedrijf voor de automotive-, consumenten- en zakelijke audiomarkt dat eigendom is van Samsung Electronics Co., Ltd., introduceert de JBL® Free, een volledig draadloze in-ear hoofdtelefoon voor onbeperkte bewegingsvrijheid. Of je nu belt, muziek luistert of sport.

 

De in-ear hoofdtelefoon is uitgerust met het kenmerkende JBL-geluid en geeft de gebruiker volledige vrijheid over hoe hij of zij de dag wil indelen. Of je nu bijpraat met iemand aan de telefoon, met één oor muziek luistert op werk of je volledig onderdompelt in je favoriete playlist tijdens het sporten of gewoon thuis op de bank. Dankzij Bluetooth zijn de in-ears volledig handsfree en door middel van een ingebouwde microfoon is het mogelijk om ononderbroken, kristalheldere telefoongesprekken te voeren met één druk op de knop.

Dankzij de comfortabele ergonomie en de zweet- en waterbestendige materialen, kunnen de oordopjes elke situatie aan, zoals een regenbui of zwoegen in de sportschool. De hoofdtelefoon wordt geleverd met 3 comfortabele oorpdopjes en 2 siliconen sleeves. Daardoor zijn er in totaal 9 verschillende maten af te stellen. De JBL Free houdt het tot 24 uur vol met behulp van de bijgeleverde oplader. Binnen 15 minuten laadt de hoofdtelefoon tot een uur speelduur op.

 

"JBL Free maakt echt draadloos luisteren met superieur geluid mogelijk," aldus Bas van de Rijt, Marketing Manager bij Harman Consumer Nederland. "Volledig vrij van draden en makkelijk in het gebruik, dat maakt de JBL Free de de perfecte metgezel voor actieve levensstijl."

JBL Free Hero Black_3

 

Kenmerken

  • Kenmerkend JBL geluid
  • Bluetooth 4.1
  • De oplaadbare batterij houdt het tot 24 uur mee
  • Handsfree bellen
  • Comfortable ergonomie
  • Wordt geleverd in 3 maten: S / M / L
  • Met siliconen omhulsels in 2 maten: M / L
  • Spatwaterbestendig
  • Slimme oplader bijgeleverd
  • Verkrijgbaar in zwart en wit

 

Prijs en beschikbaarheid

De JBL Free is vanaf oktober 2017 verkrijgbaar voor de adviesverkoopprijs van (€149) in de kleur zwart of wit.

 

OVER HARMAN

HARMAN (www.harman.com) ontwerpt en produceert connected producten en oplossingen voor consumenten, automotive en bedrijven wereldwijd, waaronder audio, visuele en infotainment systemen, bedrijfsoplossingen en software-services. Met premium merken als AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon® Mark Levinson® en Revel® is HARMAN populair onder audioliefhebbers van verschillende generaties en ondersteunt bovendien professionele artiesten en de omgeving waarin zij optreden. HARMAN is ook leider op het gebied van een technologie- en geïntegreerde serviceoplossingen voor automotive, mobile, telecommunicatie en bedrijven. Meer dan 50 miljoen auto’s op de weg zijn voorzien van HARMAN audio en infotainment systemen. De softwareoplossingen van HARMAN ondersteunen miljarden mobiele apparaten en systemen die zijn verbonden, geïntegreerd, gepersonaliseerd, adaptief en veilig op alle platformen. Op het werk, thuis en in de auto. HARMAN heeft 30.000 werknemers in Amerika, Europa en Azië. In maart 2017 werd HARMAN volledig overgenomen door Samsung Electronics Co., Ltd.