IFA 2017, BERLIJN – 31 AUGUSTUS, 2017 – HARMAN International, het toonaangevende connected technologie bedrijf voor de automotive-, consumenten- en zakelijke audiomarkt dat eigendom is van Samsung Electronics Co., Ltd., introduceert twee toevoegingen aan de succesvolle sport-hoofdtelefoonlijn. Of je nu traint voor de marathon of actief bezig bent in de sportschool, met JBL ben je zeker van de perfecte mix van stijl en performance!

 

JBL Reflect Fit: de sportieve hoofdtelefoon met Bluetooth, heart rate monitoring en de allerbeste ergonomie

Deze draadloze sport-hoofdtelefoon heeft alles in huis om je te helpen bij de perfecte work-out. Via de heart rate monitoring krijgt de sporter met een druk op de knop een update van de hartslag. Een extra apparaat voor de hartslagmeting is niet meer nodig. JBL Reflect Fit is gemaakt van IPX-5 zweet- en waterbestendig materiaal en compatibel met vrijwel alle populaire fitness-apps. De kabels reflecteren sterk in het donker, voor extra veiligheid als er in het donker buiten wordt getraind. De oplaadbare batterij gaat tot 10 uur mee en inkomende telefoongesprekken worden door middel van trillingen in de nekband aangegeven. Door middel van de ingebouwde microfoon is het mogelijk om kraakheldere telefoongesprekken te voeren, met slechts een druk op de knop.

JBL Reflect Fit Hero Black


Prijs en beschikbaarheid

JBL Reflect Fit is vanaf oktober 2017 beschikbaar voor de adviesverkoopprijs van (€149) in de kleuren zwart en rood. 

 


UA Sport Wireless Train: trainings-proof, draadloze hoofdtelefoon met UA SuperVent oorkussens en JBL TalkThru-technologie

UA Sport Wireless Train hoofdtelefoons zijn speciaal ontwikkeld voor in de sportschool. Under Armour’s gepatenteerde UA SuperVent-materiaal helpt atleten het hoofd koel en droog te houden. De geventileerde, anti-slip hoofdband zorgt voor een veilige pasvorm, zodat het comfortabel op zijn plaats blijft. Om de hoofdtelefoon te beschermen wordt hij geleverd in een draagtas in dezelfde UA SuperVent stof.

De hoofdtelefoon bevat JBL TalkThru-technologie en stelt sporters in staat om gemakkelijk gesprekken te voeren met de personen om hem of haar heen, zonder hun hoofdtelefoon af te hoeven doen. Met een druk op de knop verdwijnt de muziek naar de achtergrond, waarna drie JBL-microfoons het omgevingsgeluid direct versterken. Met behoud van de focus kan gemakkelijk even worden overlegd of iemand gedag worden gezegd.

De UA Sport Wireless Train bevat een Speed Charge Batterij die tot 16 uur meegaat en binnen 5 minuten voor een uur speeltijd oplaadt. Daarnaast is de hoofdtelefoon uitgerust met JBL Charged Sound: geluid met een ideale akoestiek voor sporten.

JBL Under Armour Sport Wireless Train Side


Prijs en beschikbaarheid

De UA Sport Wireless Train hoofdtelefoon is vanaf december 2017 voor de adviesverkoopprijs van (€199) in de kleur zwart.

 

OVER HARMAN

HARMAN (www.harman.com) ontwerpt en produceert connected producten en oplossingen voor consumenten, automotive en bedrijven wereldwijd, waaronder audio, visuele en infotainment systemen, bedrijfsoplossingen en software-services. Met premium merken als AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon® Mark Levinson® en Revel® is HARMAN populair onder audioliefhebbers van verschillende generaties en ondersteunt bovendien professionele artiesten en de omgeving waarin zij optreden. HARMAN is ook leider op het gebied van een technologie- en geïntegreerde serviceoplossingen voor automotive, mobile, telecommunicatie en bedrijven. Meer dan 50 miljoen auto’s op de weg zijn voorzien van HARMAN audio en infotainment systemen. De softwareoplossingen van HARMAN ondersteunen miljarden mobiele apparaten en systemen die zijn verbonden, geïntegreerd, gepersonaliseerd, adaptief en veilig op alle platformen. Op het werk, thuis en in de auto. HARMAN heeft 30.000 werknemers in Amerika, Europa en Azië. In maart 2017 werd HARMAN volledig overgenomen door Samsung Electronics Co., Ltd.