AMSTERDAM 16 AUGUSTUS, 2017 - HARMAN International, het toonaangevende connected technologie bedrijf voor de automotive-, consumenten- en zakelijke audiomarkt dat eigendom is van Samsung Electronics Co., Ltd., introduceert de JBL Boombox. Een zeer krachtige speaker met een volle bas en een batterij die het 24 uur volhoudt.

 

Met een gewicht van 5.25 kg en een breedte van 50 cm is de JBL Boombox de grootste draagbare speaker van JBL. In het frame zitten vier actieve transmitters en twee bas-radiatoren die een krachtig geluid met een flinke bas verspreiden. De JBL Boombox geeft ‘de klok rond feesten’ nieuwe betekenis dankzij de 20,000mAh batterij die zorgt voor 24 uur speeltijd. Ook kunnen smartphones en andere slimme apparaten worden opgeladen terwijl de muziek speelt.

JBL Boombox Black Hero

De draagbare speaker is IPX7 waterdicht en kan dus alle zwembad- en strandfeesten aan. Voor nog meer geluid is het mogelijk om tot 100 andere JBL Connect+ apparaten te verbinden via Bluetooth. Met één druk op de knop breng je het geluid dus naar een nog veel hoger niveau.

 

We zijn erg enthousiast over deze krachtige audio-ervaring die we nu aan consumenten kunnen aanbieden in een draagbare vorm. Als marktleiders zetten we graag de standaard voor krachtige draagbare audio producten in de toekomst.” aldus Bas van de Rijt, Marketing Manager bij Harman Consumer Nederland.

De JBL Boombox won al de prestigieuze EISA Award van de European Imaging and Sound Association, één van de meest significante onderscheidingen in de consumentenelektronicamarkt. De JBL Boombox zal tijdens IFA in Berlijn worden getoond.

 

Kenmerken

  • Draadloze vrijheid dankzij Bluetooth. Verbindt tot twee smartphones of tablets en speel om en om jullie favoriete muziek
  • 20,000mAH oplaadbare batterij: speel tot 24 uur lang muziek en laadt gelijk je mobiele apparaten op via de USB-kabel
  • IPX7 waterproof: perfect voor aan het zwembad of aan het strand
  • JBL Connect+: door draadloos contact te maken tussen tot wel 100 JBL Connect+ speakers wordt de geluidservaring versterkt
  • Switch van de indoor- naar de outdoor modus voor een krachtige bas een langere speeltijd
  • Het krachtige geluid is door vier actieve transmitters en twee bas-radiatoren ook nog zichtbaar

 

Prijs en beschikbaarheid

De JBL Boombox is vanaf eind september 2017 beschikbaar in de kleur zwart voor de adviesverkoopprijs van €499.

 

 

OVER HARMAN

HARMAN (www.harman.com) ontwerpt en produceert connected producten en oplossingen voor consumenten, automotive en bedrijven wereldwijd, waaronder audio, visuele en infotainment systemen, bedrijfsoplossingen en software-services. Met premium merken als AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon® Mark Levinson® en Revel® is HARMAN populair onder audioliefhebbers van verschillende generaties en ondersteunt bovendien professionele artiesten en de omgeving waarin zij optreden. HARMAN is ook leider op het gebied van een technologie- en geïntegreerde serviceoplossingen voor automotive, mobile, telecommunicatie en bedrijven. Meer dan 50 miljoen auto’s op de weg zijn voorzien van HARMAN audio en infotainment systemen. De softwareoplossingen van HARMAN ondersteunen miljarden mobiele apparaten en systemen die zijn verbonden, geïntegreerd, gepersonaliseerd, adaptief en veilig op alle platformen. Op het werk, thuis en in de auto. HARMAN heeft 30.000 werknemers in Amerika, Europa en Azië. In maart 2017 werd HARMAN volledig overgenomen door Samsung Electronics Co., Ltd.