IFA 2017, BERLIJN – 31 AUGUSTUS, 2017 – HARMAN International, het toonaangevende connected technologie bedrijf voor de automotive-, consumenten- en zakelijke audiomarkt dat eigendom is van Samsung Electronics Co., Ltd., introduceert JBL® Jr, JBL's eerste lijn kinderhoofdtelefoons die de entertainment-behoeften van jongeren perfect combineert met de veiligheids- en kwaliteitsverwachtingen van ouders. De nieuwe JBL Jr lijn is speciaal ontworpen voor kinderen tussen drie en tien jaar.

 

JBL JR300BT Pink

Of een kind nu DJ wil worden, films kijkt of videogames speelt, JBL Jr biedt kinderen op veilige, lagere geluidsniveaus het kenmerkende JBL geluid. De JBL Safe Sound-functie zorgt voor een maximaal volume van 85dB. Daarnaast past de slim ontworpen 3D-rotatie zich automatisch aan op de oren van kinderen, zodat samen met de flexibele oorkussens een hoog niveau van passieve noise cancelling wordt gehaald. Tegelijk is de buitenkant van de headphone stevig en kan deze tegen een stootje.

De JBL JR300BT maakt verbinding met slimme apparaten via Bluetooth, zodat kinderen zich zorgeloos kunnen bewegen. Bovendien zijn de hoofdtelefoons vervaardigd met kindvriendelijke knoppen die makkelijk te bedienen zijn. JBL JR300BT biedt een speeltijd van maximaal 12 uur en speelt alweer een uur na slechts tien minuten opladen. Ideaal voor een druk gezin. De JBL JR300BT is verkrijgbaar in de kleuren Punky Pink en Rocker Blue. The JBL JR300 is verkrijgbaar in de kleuren Spider Red en Ice Blue. Met de bijgeleverde stickers kan elke hoofdtelefoon worden gepersonaliseerd.

 

"We zijn enthousiast om deze hoofdtelefoon aan te kunnen bieden aan ons jongste publiek.", aldus Bas van de Rijt, Marketing Manager bij Harman Consumer Nederland. "De industrie biedt veel om tegemoet te komen aan de behoeften van volwassenen, maar de hoofdtelefoon van kinderen is vaak niet van dezelfde kwaliteit. Met de JBL Jr-lijn gebruikten we JBL's 70 jaar ervaring in kwalitatief hoogwaardide audio om kinderen alle schoonheid te kunnen laten ervaren die muziek kan brengen, terwijl we de ouders rust en veiligheid bieden.”

 

JBL JR300BT Hero_1

Kenmerken JBL JR300BT Wireless

 • Gereduceerd volume tot <85dB
 • Draadloze Bluetooth 4.0
 • Voor de leeftijd van 3 tot en met 10 jaar
 • Tot 12 uur speelplezier
 • Gemakkelijke bediening
 • Naadloze pasvorm
 • Comfortabele hoofdband
 • Personaliseerbaar met bijgeleverde stickers

 

Kenmerken JBL JR300

 • Gereduceerd volume tot <85dB
 • 32mm driver
 • JBL JR300 Front
  Voor de leeftijd van 3 tot en met 10 jaar
 • Draai scharnieren voor naadloze pasvorm
 • Comfortabele hoofdband
 • Platte en vlekvrije kabel
 • Personaliseerbaar met bijgeleverde stickers

 

Prijs en beschikbaarheid

De JBL JR300BT en de (€49,99) and JBL JR300 (€24,99) zijn beschikbaar vanaf september 2017.

 

OVER HARMAN

HARMAN (www.harman.com) ontwerpt en produceert connected producten en oplossingen voor consumenten, automotive en bedrijven wereldwijd, waaronder audio, visuele en infotainment systemen, bedrijfsoplossingen en software-services. Met premium merken als AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon® Mark Levinson® en Revel® is HARMAN populair onder audioliefhebbers van verschillende generaties en ondersteunt bovendien professionele artiesten en de omgeving waarin zij optreden. HARMAN is ook leider op het gebied van een technologie- en geïntegreerde serviceoplossingen voor automotive, mobile, telecommunicatie en bedrijven. Meer dan 50 miljoen auto’s op de weg zijn voorzien van HARMAN audio en infotainment systemen. De softwareoplossingen van HARMAN ondersteunen miljarden mobiele apparaten en systemen die zijn verbonden, geïntegreerd, gepersonaliseerd, adaptief en veilig op alle platformen. Op het werk, thuis en in de auto. HARMAN heeft 30.000 werknemers in Amerika, Europa en Azië. In maart 2017 werd HARMAN volledig overgenomen door Samsung Electronics Co., Ltd.