IFA 2017, BERLIJN – 31 AUGUSTUS, 2017 – HARMAN International, het toonaangevende connected technologie bedrijf voor de automotive-, consumenten- en zakelijke audiomarkt dat eigendom is van Samsung Electronics Co., Ltd., introduceert de JBL E65BTNC, de nieuwste toevoeging aan de JBL E-series lijn. Een over-ear, draadloze hoofdtelefoon met active noise cancelling (ANC).

 

JBL E65BTNC_PAVILION

De JBL E65BTNC hoofdtelefoon biedt ANC, waardoor buitengeluid controleerbaar wordt met een druk op de knop. De hoofdtelefoon biedt het kenmerkende JBL-geluid en speelt 15 uur lang als de actieve geluidsonderdrukking is ingeschakeld. Als de batterij leeg is, kan hij binnen 2 uur weer volledig opgeladen worden. Met een zachte hoofdband en zich naar het oor vormende kussens biedt de hoofdtelefoon een perfecte combinatie van stijl en eenvoud.

Net als bij de andere JBL E-series draadloze hoofdtelefoons is het mogelijk om met behulp van Bluetooth verbinding maken met slimme apparaten. Daarbij is het mogelijk om de apparaten via de headphone zelf te bedienen of via de afneembare zachte kabel, die dan als afstandsbediening fungeert. En ook kraakheldere telefoongesprekken zijn gemakkelijk te voeren met slechts een druk op de knop.

 

"De populaire E-Series biedt nu nog meer dankzij de toevoeging van active noise cancelling," aldus Bas van de Rijt, Marketing Manager bij HARMAN Consumer Nederland. "Alle zes modellen bieden langdurig comfort, onberispelijk geluid en een stijlvol design voor ieder moment."

 

JBL E65BTNC Hero Stone Blue_2

Prijs en beschikbaarheid

De JBL E65BTNC is beschikbaar vanaf oktober 2017 voor de adviesverkoopprijs van (€199) in de kleuren zwart, wit en stone blue.

 

JBL E65BTNC Features

  • Active Noise Cancelling
  • Bluetooth 4.1
  • Kenmerkend JBL geluid
  • 24 uur speeltijd in in de Bluetooth-modus en 15 uur speelduur met Bluetooth en active noise cancelling
  • Ingebouwde microfoon voor kraakheldere telefoongesprekken
  • Comfortabele hoofdband
  • Switch tussen oproepen- en muziek met een druk op de knop

 

OVER HARMAN

HARMAN (www.harman.com) ontwerpt en produceert connected producten en oplossingen voor consumenten, automotive en bedrijven wereldwijd, waaronder audio, visuele en infotainment systemen, bedrijfsoplossingen en software-services. Met premium merken als AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon® Mark Levinson® en Revel® is HARMAN populair onder audioliefhebbers van verschillende generaties en ondersteunt bovendien professionele artiesten en de omgeving waarin zij optreden. HARMAN is ook leider op het gebied van een technologie- en geïntegreerde serviceoplossingen voor automotive, mobile, telecommunicatie en bedrijven. Meer dan 50 miljoen auto’s op de weg zijn voorzien van HARMAN audio en infotainment systemen. De softwareoplossingen van HARMAN ondersteunen miljarden mobiele apparaten en systemen die zijn verbonden, geïntegreerd, gepersonaliseerd, adaptief en veilig op alle platformen. Op het werk, thuis en in de auto. HARMAN heeft 30.000 werknemers in Amerika, Europa en Azië. In maart 2017 werd HARMAN volledig overgenomen door Samsung Electronics Co., Ltd.