IFA 2017, BERLIJN – 31 AUGUSTUS, 2017 – HARMAN International, het toonaangevende connected technologie bedrijf voor de automotive-, consumenten- en zakelijke audiomarkt dat eigendom is van Samsung Electronics Co., Ltd., introduceert verschillende persoonlijke audioproducten. Waar dan ook, JBL biedt krachtige, volledig draadloze muziek. Door middel van onder andere adaptive noise cancelling is het mogelijk om overal te genieten van meeslepende muziek.

 

JBL E65BTNC - over-ear hoofdtelefoon met superieure active noise cancelling

De JBL E65BTNC met Bluetooth 4.1, biedt uitzonderlijke active noise cancelling waardoor buitengeluid wordt gereduceerd en de luisterervaring indringender wordt. De hoofdtelefoon biedt tot 24 uur speeltijd in de Bluetooth-modus en 15 uur speeltijd met active noise cancelling ingeschakeld. Als de batterij leeg is kan deze binnen twee uur weer volledig opgeladen worden. Met de hoofdtelefoon is het mogelijk direct van je favoriete playlist naar een telefoongesprek over te schakelen. De ingebouwde microfoon zorgt voor kraakheldere telefoongesprekken. De zachte stoffen hoofdband en oorkussens die zich naar de vorm van het hoofd aanpassen zorgen dat de JBL E65BTNC zowel comfortabel als elegant is.

JBL E65BTNC Hero Stone Blue_2


Prijs en beschikbaarheid

De JBL E65BT NC is beschikbaar vanaf oktober 2017 voor de adviesverkoopprijs van (€199) in de kleuren zwart, wit en stone blue.

 

 

JBL Free – JBL cuts the final cord for ultimate freedom

De volledig draadloze oordopjes van JBL Free bieden muziekliefhebbers de vrijheid over hoe hij of zij de dag willen indelen. Of je nu bijpraat met iemand aan de telefoon, met één oor muziek luistert op werk of je volledig onderdompelt in je favoriete playlist tijdens het sporten. De JBL Free houdt het tot 24 uur vol met behulp van de bijgeleverde oplader. Binnen 15 minuten laadt hij vervolgens tot een uur speelduur op.

De oordopjes zijn Bluetooth-enabled zodat gebruikers slimme apparaten kunnen aansluiten en een volledig handsfree ervaring hebben. Daarnaast heeft JBL Free een ingebouwde microfoon voor ononderbroken, kristalheldere oproepen met een druk op de knop. De hoofdtelefoon wordt geleverd met drie comfortabele oordopjes en twee siliconen sport dopjes. Daardoor zijn er in totaal negen verschillende maten af te stellen.

JBL Free Hero Black_3

Prijs en beschikbaarheid

De JBL Free is vanaf oktober 2017 verkrijgbaar voor de adviesverkoopprijs van (€149) in de kleur zwart of wit.

 

 

JBL Jr - hoge geluidskwaliteit met kindvriendelijk volume

JBL's eerste lijn kinderhoofdtelefoons die de entertainment-behoeften van jongeren perfect combineert met de veiligheids- en kwaliteitsverwachtingen van ouders. De nieuwe JBL Jr lijn is speciaal ontworpen voor kinderen tussen drie en tien jaar. Of een kind nu DJ wil worden, films kijkt of videogames speelt, JBL Jr biedt kinderen op veilige, lagere geluidsdrukniveaus het kenmerkende JBL geluid. De JBL Safe Sound-functie zorgt voor een maximaal volume 85dB. Daarnaast past de slim ontworpen 3D-rotatie zich automatisch aan op de oren van kinderen voor een hoog niveau van passieve noise cancelling. Tegelijk is de buitenkant van de headphone stevig en kan deze tegen een stootje.

JBL JR300BT Hero_1

Prijs en beschikbaarheid

De JBL JR300BT en de (€49,99) and JBL JR300 (€24,99) zijn beschikbaar vanaf september 2017. De JBL JR300BT is verkrijgbaar in de kleuren Punky Pink en Rocker Blue. The JBL JR300 is verkrijgbaar in de kleuren Spider Red en Ice Blue. Met de bijgeleverde stickers kan elke hoofdtelefoon worden gepersonaliseerd.

 

 

JBL Soundgear: draagbare, persoonlijke audio, opnieuw uitgevonden

De JBL Soundgear verpakt JBL’s iconische geluid in een innovatief design dat om de nek wordt gedragen. Hierdoor wordt er een volledig nieuwe geluidservaring gecreëerd, waarbij de handen en oren vrij blijven. Gebruikers kunnen hun eigen persoonlijke Sound Zone creëren, zonder het afgesloten gevoel van een hoofdtelefoon.
 

Of je nu op werk bent, thuis op je televisie of in een Virtual Reality-omgeving zit, de JBL Soundgear maakt het mogelijk om volledig op te gaan in het geluid, zonder het contact met je omgeving te verliezen. JBL Soundgear sluit naadloos via Bluetooth aan op smartphones en tablets. Gebruikers kunnen zo genieten van bijvoorbeeld de Samsung Gear VR en Google Daydream View. De ingebouwde microfoon zorgt voor kraakheldere telefoongesprekken.
 

JBL Soundgear Back

Prijs en beschikbaarheid

De BL Soundgear is beschikbaar voor de adviesverkoopprijs van (€229) vanaf november 2017.

 

OVER HARMAN

HARMAN (www.harman.com) ontwerpt en produceert connected producten en oplossingen voor consumenten, automotive en bedrijven wereldwijd, waaronder audio, visuele en infotainment systemen, bedrijfsoplossingen en software-services. Met premium merken als AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon® Mark Levinson® en Revel® is HARMAN populair onder audioliefhebbers van verschillende generaties en ondersteunt bovendien professionele artiesten en de omgeving waarin zij optreden. HARMAN is ook leider op het gebied van een technologie- en geïntegreerde serviceoplossingen voor automotive, mobile, telecommunicatie en bedrijven. Meer dan 50 miljoen auto’s op de weg zijn voorzien van HARMAN audio en infotainment systemen. De softwareoplossingen van HARMAN ondersteunen miljarden mobiele apparaten en systemen die zijn verbonden, geïntegreerd, gepersonaliseerd, adaptief en veilig op alle platformen. Op het werk, thuis en in de auto. HARMAN heeft 30.000 werknemers in Amerika, Europa en Azië. In maart 2017 werd HARMAN volledig overgenomen door Samsung Electronics Co., Ltd.